Don’t Half Ass It Week: Checker Checker Launch

Don’t Half Ass It Week: Checker Checker Launch

ANOTHER BLAST FROM THE SAYSKY PAST

Checker printet er tilbage. Denne gang i skotskternet mønster i en cool grå og blå kombination. Kollektionen består af efterårsvenlige jakker, fleecetrøjer, tights, pants og t-shirts holdt i jordfarver fra sort til brun, gul og lilla.

Lanceres den 14. september kl. 10.00 -  lige her.

saysky

NYE PRODUKTER & NYT STATEMENT 

Den nye Checker Checker kollektion omfatter to helt nye produkter: Motion+ Long Tights, som har et afslappet, men meget funktionelt design. Og Motion Fleece Hoodie, som er perfekt til både træning og hverdag. 

Men det er ikke alt - vi er glade for at kunne præsentere endnu et motiverende statement, som du kan finde på nogle af produkterne: 'Don't Half Ass It' er en påmindelse om, at uanset om du vinder eller taber, PB eller ej - så længe du ikke gør det halvt og giver alt, hvad du har - vil du ikke stå bagefter og spekulere på, om du kunne have gjort mere. Enkelt og tilfredsstillende. Statementet er også ideelt til denne uge frem mod København Halvmaraton.

saysky

saysky

NY KOLLEKTION, SOCIAL RUNS, POP UP OG MEGET MERE

Gør dig klar til en spændende uge frem mod København Halvmaraton! Snør skoene og løb med, besøg vores pop-up butik, Checker Checker pre-launch, og gå ikke glip af vores archive sales, hvor vi hylder vores rejse hidtil. Se alle detaljerne nedenfor:

SAYSKY Pop-Up Experience x Marathon Sport

I samarbejde med Marathon Sport arrangerer vi en eksklusiv SAYSKY pop-up oplevelse torsdag d.14. september - lørdag d.16. september. Det kommer til at foregå i Marathon Sports butik på Østerbrogade 19, 2100 København, cirka en kilometer fra halvmaraton-expoen. 

SAYSKY Archive Sales

Archive sales foregår i vores gamle kontor på Rosendalsgade 1, 2100 København. Mindre end 300 meter fra Marathon Sport og lidt over en kilometer fra expoen. Hold øje med SAYSKY flagene ude foran. Du kan finde spændende produkter, der aldrig har været på markedet før, og masser af gode tilbud (det er ikke muligt at bytte eller få pengene tilbage for varer købt på prøvesalg).

Breakfast Run x Pre-Launch x Løberen

Onsdag morgen d.13. september afholder vi et social morning run i indre København i samarbejde med Løberen på Pilestræde 37, 1112 København. Bagefter vil der være et sneak peak af vores nyeste kollektion Checker Checker, som kommer på gaden dagen efter kl. 10.00, samt forfriskninger.

Hele dagen har du mulighed for at købe en SAYSKY trøje og vælge mellem fire populære SAYSKY statements, som du kan vælge at få trykt på. Du kan også medbringe din gamle yndlings SAYSKY trøje og købe et statement print (trøjen skal være nyvasket).

RSVP GRATIS

Afterwork Run x Friday Bar x Marathon Sport

I samarbejde med Marathon Sport inviterer vi fredag d. 15. september alle til et social run efter arbejde efterfulgt af fredagsbar med kolde drikkevarer, goodiebags (begrænset antal - først til mølle) og lodtrækningspræmier. Det kommer til at foregå i Marathon Sports butik på Østerbrogade 19, 2100 København, cirka en kilometer fra halvmaraton-expoen. 

RSVP GRATIS

saysky

sayskysayskysayskysayskysayskysayskysaysky