saysky running tribe SAMMEN FREMAD MED SAYSKY WORDLWIDE RUNNING TRIBE

Vi er bundet sammen af en passion og kærlighed til sporten, og vi vil nedbryde barriererne - uden at være begrænset eller defineret af tempo, ambitioner, hvem vi er, eller hvor vi kommer fra. Vi er en worldwide running tribe, en samling af hverdagens helte med alle de fuldtidsforpligtelser, som livet har, men stadig med en energi og et drive til at køre speederen i bund og have det sjovt på løbeturen.

Livet og sport er begge drevet af fremdrift - og fejres bedst, når man deler med andre. Vi er i samme båd, så husk altid at kigge opad og give de positive vibes videre til alle dem du møder på din vej.

#saysky worldwide running tribe

SAYSKY blev etableret i København i 2013 med en mission om at skabe high performance løbetøj med en urban og casual attitude.

Vi er atleter i hjertet og i livet. Vores stil er skandinavisk, urban og minimalistisk, og vi har en forkærlighed for byens farver. Vores vision er at fremhæve og højne niveauet for løbetøj, samt at nurse den nuværende generation af atleter der er passionerede og seriøse omkring deres sport - men med et afslappet mindset.

Vi designer performance produkter i bedste kvalitet, så du kan dyrke din sport - uanset om du har behov for at komme ud, at være social eller at give den fuld gas og føle dig ustoppelig.

Ps. hvis du er nysgerrig på, hvordan man udtaler 'SAYSKY'