SAYSKY

Bundet sammen af en passion og kærlighed til sporten, løber vi barriererne ned - ikke begrænset eller defineret af fart, ambition, hvem vi er eller hvor vi kommer fra. Vi er en worldwide running tribe, en samling af hverdagshelte med alle de fuldtids beskæftigelser som er livet, men stadig med en energi og et drive til at trykke speederen i bund og have det sjovt på løbeturen.

Vi er human driven og vi er sammen om det her. Så husk altid at kigge op og sende de positive vibes videre til alle de andre SAYSKY atleter du møder på vejen.

SAYSKY blev etableret i København i 2013 med en mission om at skabe high performance løbetøj med en urban og casual attitude.

Vi er atleter i hjertet og i livet. Vores stil er skandinavisk, urban og minimalistisk, og vi har en forkærlighed for byens farver. Vores vision er at fremhæve og højne niveauet for løbetøj, samt at nurse den nuværende generation af atleter der er passionerede og seriøse omkring deres sport - men med et afslappet mindset.

En fælles indsats kan fremme individuelle resultater og vi vil gerne fejre den egocentriske performance uden at glemme hvor vigtig teamwork og fællesskab er. Mod og påskønnelse er fundamentale elementer i vores DNA, så når vi siger "Vær en stjerne", betyder det simpelthen at være modig og at turde! Det handler ikke om at være den bedste, men det handler om at være den bedste version af dig.

Vi designer performance produkter i bedste kvalitet, så du kan dyrke din sport - uanset om du har behov for at komme ud, at være social eller at give den fuld gas og føle dig ustoppelig.

Kig op mod himlen og vær en stjerne.

Ps. hvis du er nysgerrig på, hvordan man udtaler 'SAYSKY' - så se hér.