Efterår/Vinter 2023: Flow Kollektion

Efterår/Vinter 2023: Flow Kollektion

HIGH-PERFORMANCE SERIE, HVOR INTET ER OVERLADT TIL TILFÆLDIGHEDERNE

Denne kollektion leverer på alle fronter af en high-performance serie og overlader intet til tilfældighederne, uanset om du jagter en ultraløbstriumf eller ubarmhjertigt forfølger en personlig rekord på maraton. Omfavn de omhyggeligt og letvægtsdesignede raceoptimerede pasformer, samt de gennemtænkte indbyggede performance features som hurtige tørretider og ekstra opbevaring.

Lanceres den 31. august kl. 10.00 - lige her.

SCENISK LØBETUR I DET SYDLIGE ENGLAND

Da vi testede den nye Flow Kollektion, havde vi selskab af fire lokale atleter fra Brighton, som tog med os på en scenisk løbetur langs Sydenglands kyst. Vejret var gråt og terrænet krævende, men baggrunden med de ikoniske Seven Sisters var intet mindre end fantastisk.

saysky

SÆSONENS FARVER - EFTERÅR/VINTER 2023

Den nye Flow-kollektion indeholder Flow-jakken, som vi introducerede tidligere i år, som nu fås i en flot ny blå farve. Vi introducerer også en helt ny Flow Longsleeve, der fås i en kølig blå og en rigtig efterårsagtig rød.

NYHED - SAYSKY FLOW LONGSLEEVE

Denne longsleeve er ideel til overgangssæsonen som et yderlag, da den har et reflekterende logo på brystet, beskyttende manchetter, et urvindue og ekstra åndbart materiale under armene. Den kan også bruges som et inderlag, da den kan bæres direkte på huden eller som et mellemlag på grund af den bløde konstruktion.

sayskysayskysayskysayskysayskysayskysayskysaysky