saysky athletes

Hos SAYSKY kan vi godt lide at samarbejde med hverdagshelte - folk, der formår at jonglere med arbejde, venner og familie, men stadig har tid, energi og dedikation til at træne hårdt og forstår at have det sjovt undervejs. Det er den mentalitet, som vi hylder, og noget vores #saysky fællesskab kan relatere til.

Vores atleter er fantastiske ambassadører for løbesporten. Det betyder, at uanset om du træner eller løber, vil du altid møde folk med et smil og inspirere andre i løbemiljøet - du er ikke bange for at give en high five og opmuntre løbere, du møder på din vej. Vi er fælles om at skabe et community. 

Hvad vi tilbyder

Vi tilbyder et tøjsponsorat til de atleter, som vi samarbejder med - normalt fordelt på fire årlige leveringer, som vi sammensætter ud fra vores sæsonkollektion. Derudover får du også tilbudt en personlig rabatkode, hvis du er interesseret i mere tøj og gear fra kollektionerne.

Sådan bliver du en Saysky atlet

For at blive en del af SAYSKY teamet vil vi gerne lære dig bedre at kende og høre om din passion for løb, samt hvorfor du ønsker at blive en SAYSKY atlet. Som en del af din ansøgning vil vi gerne bede om følgende oplysninger:

  • Hvordan er du stødt på SAYSKY
  • Seneste resultater, PB's og atletiske præstationer
  • Et link til din Instagram konto eller andre relevante platforme
  • Fremtidige løbeplaner og begivenheder

Aktuelle tider på Saysky atletholdet:

  • Mænd: 5k (sub 15 min), 10k (sub 30 min), half (sub 68 min), marathon (sub 2h20m)
  • Kvinder: 5k (sub 18 min), 10k (sub 34 min), half (sub 1h20m), marathon (sub 2h50m)

Hvor kan man ansøge

Hvis du ønsker at ansøge om at blive en del af SAYSKY atletholdet eller har spørgsmål, send venligst en mail til: athlete@saysky.dk.

Bemærk venligst, at vi modtager mange henvendelser hver uge. Tag dig derfor god tid med din ansøgning og sørg for at dække alle ovenstående. Standardiserede eller halvhjertede ansøgninger bliver ikke taget i betragtning. 

Følg med hos SAYSKY atleterne

I mellemtiden kan du se vores passionerede SAYSKY athleter og følge med i vores atlethold på Instagram #sayskyathlete.