Saysky

Running in the right direction

Hos SAYSKY bestræber vi os på at fremstille langtidsholdbare produkter af høj kvalitet med en minimal påvirkning på miljøet og vores planet – samt at tage skridt i retningen mod en verden som løber mere Responsible.

Vi arbejder på at være så ansvarlige som muligt - men uden at gå på kompromis med kvalitet, holdbarhed eller performance. Formålet med SAYSKY’s produkter er at blive brugt igen og igen. Vi mener, at holdbarhed er nøglen til at være mere ansvarlig, og som ordsproget siger - sharing is caring. Produkter af høj kvalitet kan og bør genbruges af en ny løber.

Vi erkender, at vores løb mod en mere bevidst og ansvarlig fremtid er et maraton og ikke en sprint. Alt hvad vi gør på vejen har en betydning, og hvert skridt tæller. Vi stræber konstant efter at tage et nye skridt i den rigtige retning.

Se udvalget af alle Responsible SAYSKY produkter.

Responsible shopping

Når du shopper, skal du holde øje med SAYSKY’s Responsible ikon - det er din garanti for, at produktet lever op til vores egne krav om responsibility:

For at kvalificere sig til SAYSKY's Responsible badge skal produktet være fremstillet af materialer, der er mindst 40% genanvendt, vedvarende, bionedbrydeligt, økologisk eller med naturfibre, der er behandlet ansvarligt.

saysky responsible

75% af vores Forår/Sommer 2024 styles vil være produceret på en Responsible måde - dette vil stige til 77% på vores Efterår/Vinter styles 2024.

Saysky Responsibility

Nedenfor kan du se en liste over vores Responsibility områder. Vi er ikke i mål endnu, for vi vil løbende udfordre vores løsninger og forretningsprocesser ved at bringe kreativitet og innovation ind i vores arbejdsgange og kollektioner. Disse er vores nuværende områder, som er implementeret i hele virksomheden, vores produkter og vores fællesskab:

 • Responsible produkter
 • Emballage
 • Lager
 • Import fragt
 • Fabrikker
 • Ansvarligt forbrug
 • Fællesskab #saysky
 • Løb er dit Responsible fodaftryk

Responsible Produkter

75% af vores Forår/Sommer 2024 styles vil blive produceret på en Responsible måde (som defineret ovenfor) - som vil stige til 77% på vores Efterår/Vinter 2024 kollektionen. Vi bliver ved med at lede efter nye materialer og ansvarlige løsninger, så vi kan minimere vores miljømæssige aftryk. Du kan se vores Responsible styles lige her.

 • En stor del af den polyester, der anvendes i vores styles i 2024, vil være fra genanvendeligt materiale.
 • Alle vores hang-tags (Fra 2024 og fremadrettet) er ansvarligt produceret af genanvendt pap og plastik.
 • Vi vil fortsat have merinould (mulesing-fri) i vores sortiment, som er 100% biologisk nedbrydeligt materiale. Mere info her.
 • Vores livsstilskollektion er fremstillet af 100% økologisk bomuld..
 • Alle dunprodukter overholder Responsible Down Standard (RDS), der garanterer, at fjer og dun kommer fra certificerede gårde.
 • Vi bruger Tencel i vores Motion t-shirts, singletter og tank tops. Tencel som er ansvarligt produceret af aspen- og birketræer. Mere info her.
 • Alle vores vandflasker er BPA-fri, og vores sportsflasker er biologisk nedbrydelige.

Saysky

Emballage

Vores polyposer er fremstillet af 95% genbrugsplast. Ligeledes er vores papæsker 95% genanvendt og FSC-certificeret, hvilket sikrer at materialet kommer fra ansvarligt forvaltede skove, der giver miljømæssige, sociale og økonomiske fordele. Hvis du ønsker at returnere dine SAYSKY-varer, anbefaler vi, at du genbruger den samme æske. Alle vores hang-tags (Fra 2024 og fremadrettet) er ansvarligt produceret af genanvendt pap og plastik.

Lager

Vi sorterer omhyggeligt alt materiale på lageret og bortskaffer al affaldsmateriale korrekt - og sporer det hele vejen til genbrugsstationen.

Import Fragt

I 2023 kom 83% af importforsendelserne fra vores fabrikker via sø- eller jernbanefragt, hvilket er et bedre alternativ sammenlignet med lastbiler og lufttransportformer, når det gælder CO2-emissioner.

SAYSKY

Fabrikker

Vi arbejder tæt sammen med vores betroede fabrikker for at sikre gennemsigtighed og høje standarder for sociale og miljømæssige forhold på de enkelte fabrikker. Vores produkter bliver omhyggeligt produceret i Kina, Bangladesh og Litauen, som alle er godkendt af BSCI (Business Social Compliance Initiative). Vi har valgt at producere i lande, der har alle de nødvendige produktionssteder og materialer tæt på fabrikken for at reducere CO2-fodaftrykket fra transport.

Ansvarligt Forbrug

Vi bestræber os på kun at producere det, der er nødvendigt for at imødekomme den sæsonbestemte efterspørgsel, og vi opfordrer kunderne til at "wear with care" ved at genbruge eller donere sit tøj for at sikre lang levetid. Hvis du nogensinde kommer til at outrunne dit løbetøj, eller ødelægger det ved et uheld, skal du sørge for at bortskaffe det korrekt. Du kan tjekke vores plejeguide, som fortæller hvordan du får mest muligt ud af dine SAYSKY produkter.

Vi er også stolte af at kunne informere, at mindre end 1% af ikke-solgte varer bliver bortskaffet.

Community #saysky

For os er fællesskab nøglen. Siden starten af SAYSKY har vi arbejdet hårdt på at bidrage til løbefællesskabet ved at støtte lokale såvel som globale projekter gennem partnerskaber og løbe events. Vi er bundet sammen af en passion og kærlighed til sporten og vil fortsat støtte vores Worldwide Running Tribe, et community af hverdagens helte, der er passionerede og seriøse omkring deres sport, men med en afslappet attitude. Det er vores mission hos SAYSKY at få verden til at føle sig mindre og mere forbundet gennem løb.

Keep it running med os her #saysky.

Saysky

Løb er dit Responsible fodaftryk

Hvis du mangler en god grund til at komme afsted, så kan vi med glæde fortælle dig, at løb er en af de mest Responsible aktiviteter du kan foretage dig! Vi er kæmpe fans af pendlerløb og alle dets fordele; som øger din daglige velvære, reducerer CO2-emissioner og forbedrer livskvaliteten.

So what’s not to like? Snør skoene og efterlad et Responsible fodaftryk til en bedre fremtid – keep it running!

Hos SAYSKY vil vi løbende arbejde hårdt og dedikeret for at implementere flere Responsibility initiativer og holde denne side opdateret. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os: support@saysky.dk

Sidst opdateret: November 9, 2023

SAYSKY