saysky athlete

BLIV EN DEL AF SAYSKY ATLETE TEAMET

I SAYSKY brænder vi for at støtte hverdagens helte, deriblandt amatørløbere, som er dedikerede til at jagte deres drømme mål og sigte efter stjernerne. Vi forstår, at det kan være en udfordring at balancere arbejde, familie og træning, men vi mener, at alle fortjener en chance for at forfølge deres drømme. 

Vores atleter er mere end blot SAYSKY repræsentanter - de er medlemmer af vores fællesskab, som inspirerer andre med deres positive indstilling og sportsmanship. Som SAYSKY atlet får du et tøjsponsor program, der er designet til at yde støtte og hjælp så du kan nå dine mål. Det årlige program omfatter adskillige leverancer baseret på vores sæsons kollektioner samt et personligt gavekort og en rabatkupon, hvis du er interesseret i at købe yderligere varer.

For at blive en SAYSKY atlet vil vi gerne lære dig bedre at kende og høre om din passion for løb. Uanset om du er en amatørløber, der lige er begyndt, eller en person, der har løbet i årevis, er vi glade for din ansøgning, så længe du er dedikeret til at jagte dine drømme. Som en del af din ansøgning vil vi gerne bede dig om følgende oplysninger: 

  • Hvordan stødte du på SAYSKY?
  • Seneste resultater, personlige rekorder og sportslige præstationer
  • Din profil på de sociale medier, med et link til din instagram konto eller andre relevante platforme
  • Fremtidige race planer og events

Vi glæder os til at støtte dig på din rejse som SAYSKY atlet og hjælpe dig med at nå stjernerne!

SÅDAN ANSØGER DU

Hvis du er interesseret i at ansøge om at blive medlem af SAYSKY Athlete Teamet eller har spørgsmål: athlete@saysky.dk.

Bemærk venligst, at vi modtager mange sponsoransøgninger hver uge. Brug derfor god tid, før du ansøger, og sørg for at få dækket alle de ovennævnte punkter. Vi tager ikke hensyn til standardiserede eller halvhjertede ansøgninger. 

FØLG SAYSKY ATLETERNE

Mens du venter, kan du følge vores passionerede SAYSKY atleter og det online Instagram fællesskab #sayskyathlete.