saysky

To Øl x SAYSKY: Ølectrolyte Post-Run Beer

Vi håber du er tørstig. To Øl x Saysky ØLECTROLYTE post-run-beer er næsten brygget og klar til at blive serveret kold og frisk. Øllen er fuld af hydrering med en forfriskende smag af citrus.

Vi tilbyder en smagsprøve på øllen og vedlægger gratis øl ved alle ordrer over 1100kr*.

*2x gratis øl bliver automatisk vedlagt alle EU-ordrer over 150 EUR / 1100 DKK. Kampagnen løber fra d. 13. august kl. 10.00 - 16. august kl. 10.00, eller indtil udsolgt. Vær opmærksom på at aldersgrænsen for at modtage en Ølectrolyte beer er 18+. Hvis du efterfølgende sender din ordre retur uden 2 x øl, vil der blive trukket 90kr fra det beløb der skal refunderes.

Ølectrolyte øllen sælges eksklusivt via To Øl webshoppen – fra d. 13. august og indtil udsolgt.

SAYSKY

TO ØL X SAYSKY: ØLECTROLYTE

Vi elsker at presse os selv og nå nye højder, både fysisk og mentalt. Men vi mener også, det er vigtigt, at man tager det chill og nyder hyggen. Derfor har vi lavet et samarbejde med vores lokale øl brygger-venner fra To Øl, og skabt en forfriskende og hydrerende øl med elektrolytter, som gør sig godt til efter løbeturen. Beautifully balanced, as life should be.

BEER SPECS

Størrelse: 44 cl.
% Vol: 4.2
Type: Session IPA med tilsatte elektrolytter
Smag: Citrusbetonet Session IPA. Saltet er med til at hydrere og give en blød krop, som afbalancerer bitterheden fra El Dorado- og Cashmere-humlen og skaber en saftig og tørstslukkende forfriskning.

SAYSKY

SAYSKY

SAYSKY

SAYSKY

SAYSKY