Core Kollektionerne

Core Kollektionerne

AT KUNNE FORSTÅ FORSKELLEN

I SAYSKY-universet er der forskellige kollektioner, hver med sin egen unikke stil og sit eget formål. Hvis du er ny til SAYSKY, så kan variationerne måske virke lidt overvældende i starten. Så her er en hurtig oversigt, der hjælper dig med at navigere gennem vores Core kollektioner.

FLOW - TIL RACE OG HØJ PERFORMANCE

Dette er for løbere, der ønsker de letteste materialer, en følelse af at tøjet er tæt på huden, super ventilation, og meget hurtig tørretid. Flow er det tekniske højdepunkt i SAYSKY-universet og alt, hvad du kan forvente af en høj performance serie.

  • Hvordan du bør bruge det:  Flow er en race-drevet produktserie til de dedikerede og krævende løbere, som ved, at “less is more”
  • Temperatur-interval: Hele vejen fra den varme sommer (20+ grader) til de køligere dage i overgangs sæsonen (5-10 grader)

Du kan se hele Flow Kollektionen lige her

COMBAT - LET OG ÅNDBAR

Vores foretrukne valg, når vi taler om træning med høj intensitet, brændende sol eller ved race. Kollektionen består af meget tekniske materialer fremstillet af komplekse garner, som er super lette, svedtransporterende, meget åndbare og hurtigtørrende. 

  • Hvordan du bør bruge det:  Til løbere, der ønsker lethed, høj ventilation og åndbarhed under høj intensitet eller varme løbeture.
  • Temperatur-interval: Ideel til varme sommerdage (15 + grader) eller som et ekstra lag mellem sæsonerne. 

Du kan få et bedre overblik over alle Combat produkterne her

PACE - TRÆNING & KOMFORT

Essentielle hverdagsprodukter til lange løbeture og overgangs sæsonen, hvor komfort står højt på dagsordenen. Selve produktet har et “ikke-teknisk” look, men har stadig høje performance egenskaber som svedtransporterende og åndbar.

  • Hvordan du bør bruge det:  Dette er en træningskollektion til løbere, der ønsker en behagelig pasform og en blød fornemmelse på huden, uanset om det er til løb eller styrketræning. 
  • Temperatur-interval: Ideel som et ekstra lag ved de køligere dage (5-15 grader)

Hvis du gerne vil se hele Pace kollektionen så kan du se det her

MOTION - SPORTSTØJ TIL MULTISPORT

Motion serien er designet til at klare lidt af hvert, uanset om det er i fitnesscentret eller på løbeturen. Det er designet med en afslappet pasform og et meget stort fokus på komfort. Men tag ikke fejl af de afslappede vibes, da design og materialer stadig er performance-orienteret. 

  • Hvordan du bør bruge det:  Til multisport og løb, defineret af komfort og et casual look og feel. 
  • Temperatur-interval: Dækker alt fra indendørs træning til udendørs sessioner (10-20 grader)

Køb noget Motion her