SAYSKY Sub Rosa Race Copenhagen

Saysky Sub Rosa Race Series: København / Aarhus / Boston / Chicago / Los Angeles

Vi er super glade for at være tilbage med nye løbeevents efter en lang pause - og vi er især spændte på at gentage successen med en hel række SAYSKY Sub Rosa løbeevents, som i år vil blive afholdt i København, Aarhus, Boston, Chicago og Los Angeles fra den 22. til 24. september.

The SAYSKY Sub Rosa Race er et low-key gadeløb, der kræver navigationsevner og lokalt bekendtskab. For at vinde skal du være hurtig på dine fødder og endnu hurtigere med dine beslutninger.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal på 50 ledige pladser til hvert løb - so don’t snooze and sign up today:

 • 22. September: Copenhagen x Marathon Sport, 18.30 (CEST)
 • 23. September: Aarhus x Løberen, kl. 18.30 (CEST)
 • 24. September: Boston x Heartbreak.run, kl. 20.00 (EDT)
 • 24. September: Chicago x Heartbreak.run, kl. 20.00 (CDT)
 • 24. September: Los Angeles x Heartbreak.run, kl. 20.00 (PDT)

Event Detaljer

SAYSKY Sub Rosa Race er ikke for nybegyndere eller dem, der er bange for tage den alternative vej. Dette er et løb for de erfarne løbeveteraner, så husk venligst dette, inden du tilmelder dig:

 • Alle løbere vil blive iklædt en SAYSKY-vest så vi kan se hvem der er hvem, og du kan se, hvem du skal løbe mod.
 • Du skal løbe efter nogle ukendte checkpoints i en bestemt rækkefølge for at gennemføre dette løb.
 • Det første checkpoint bliver leveret ved løbs-briefing, kort før start.
 • Der er ingen fast vej eller sti du skal følge. Det er op til dig at finde den hurtigste vej til kontrolpunkterne/check-pointsene gennem byen.
 • Den totale distance vil være et sted mellem 5k - 10k. Det afhænger af antallet af check-points, og hvor godt du kan navigere igennem byen.
 • Når du når et checkpoint, får du et kryds på dit armbånd, så vi kan se, at du har været der.
 • Ved hvert checkpoint bliver du informeret om placeringen af det næste checkpoint. Og sådan fortsætter det, indtil du er i mål.
 • Du starter og slutter på samme sted (Checkpoint 0).
 • Den første mand og kvinde, der vender tilbage med alle kontrolpunkter, vinder

Bemærk Venligst

Vi forventer, at I kan finde checkpoints’ene uden hjælp fra jeres smartphones. Hvis du er i tvivl, må du spørge folk på din vej. Vores checkpoint-personale kan også pege dig i den rigtige retning, hvis du lige har brug for et hint.

Men du skal ikke lade dig skræmme - vi har kun udvalgt kendte steder i byen. Hvis du stadig er udfordret, foreslår vi, at du følger en medløber og slår ham/hende på den sidste strækning.

Du bedes ankomme klar til at løbe, men du kan efterlade dine personlige ejendele sikkert ved checkpoint 0.

Præmier

Den hurtigste mand og kvinde får et gavekort til SAYSKY webshoppen og et par SAYSKY sokker. Der er også en bonus præmie til den løber, der gennemfører løbet på den korteste distance.

Tilmelding

Dette er et gadeløb, som vil udfordre din komfortzone. Ansøgere vil blive udvalgt på baggrund af sæsonens 5k PBs og ikke efter først til mølle-princippet. Vi sender en deltagerbekræftelse/informationsmail et par dage før løbet med de specifikke:

September 22: Copenhagen x Marathon Sport

September 23: Aarhus x Løberen

September 24: Boston x Heartbreak.run

September 24: Chicago x Heartbreak.run

September 24: Los Angeles x Heartbreak.run

Disclaimer

Du vil indtage byen uden vejledning, hjælp eller nogen, der passer på dig. Vi forventer, at du respekterer de generelle trafikregler og er yderst opmærksom på dine omgivelser. At løbe gennem byen er forbundet med risici, og vi forventer, at du ved, hvordan du kommer sikkert fra A til B. Ved at tilmelde dig dette løb accepterer du, at SAYSKY ikke kan holdes ansvarlig for eventuelle skader eller skader, som du måtte forårsage eller pådrage dig før, under eller efter løbet. Deltagelse i SASKY Sub Rosa-løbet sker på eget ansvar.

For spørgsmål: support@saysky.dk