SAYSKY

Backpack Collection: Efterår/Vinter 2021

Den nye SAYSKY Backpack kollektion er designet til den passionerede atlet med øje for detaljer, funktionalitet og tekniske egenskaber.

Taskerne er produceret i vores populære univers print med refleks elementer for at fremme synlighed og sikkerhed. De er fremstillet i et vandtæt materiale for at beskytte dine ejendele, samt konstrueret til at give høj komfort og bedre støtte i ryggen.

Backpack Kollektionen kan findes her.

SAYSKY Backpack Kollektion introducerer:

Running Commuter Backpack 12L - Brug løb som transportmiddel eller pendling til arbejde. Det er en 12 liter rygsæk med et integreret computerrum for at sikre høj beskyttelse og stabilitet under bevægelse, samt mange funktionelle lommer til at bære alt det, du har brug for på løbeturen.

Light Running Backpack 8L - Hvis du skal i skoven, på eventyr eller elsker spænding. En letvægts-løberygsæk til trailrunning og længere distancer. Det er en 8 liter løberygsæk med masser af funktionelle lommer og opbevaring til både nutrition, væske og ekstra essentials.

Bum Bag - Den moderne taske til gåture, vandreture og mindre ture. En let og alsidig taske til at holde din telefon, nøgler, kort og andre vigtige ejendele tæt på dig.

SAYSKY

SAYSKY

SAYSKY

SAYSKY

SAYSKY

SAYSKY

SAYSKY

SAYSKY

SAYSKY