Staff Favorites - Martins vinterudvalg til trails og lange commutes

Staff Favorites - Martins vinterudvalg til trails og lange commutes

OUTDOOR- OG TRAILLØB ENTUSIAST 

Martin er den næste i rækken af vores løbende serie af sæsonbestemte ‘Staff Favourites’. Han er vores Sales Operations Manager og har over to årtiers erfaring fra outdoor-branchen.

Med en dybt rodfæstet passion for bjergsport og udholdenhed mener Martin, at trailløb perfekt forener spændingen ved outdoor med de fysiske og mentale udfordringer ved løb. Han konkurrerer i både nationale og internationale ultra-trailløb, herunder ikoniske løb som Kullamannen 100 miles og Ultra Trail de Mont Blanc, samtidig med at han af og til løber landevejsløb ‘for sjov’ og for at vedligeholde farten.

Køb Martins trail og commute favoritter lige her.

saysky

LANGDISTANCE TRAILS & DAGLIGE COMMUTES

Work-life balance giver ikke meget plads til struktureret træning - men Martin får mest muligt ud af sin tid med en blanding af commute løb, intervaller, hill repeats og trailløb. Meget imponerende formår han konsekvent at løbe 70-80 kilometer om ugen.

Martins atletiske rejse startede allerede i barndommen med stangspring og tikamp, og rygtet siger, at han måske stadig springer - selvom han med en pb på 3,5 m er et stykke fra verdensrekorden på 6,22 m!

saysky

FAVORITTER TIL COMMUTING OG TRAILLØB

Hans vinterfavoritter til commuting og trailløb omfatter den nye Flow langærmet, Mesh baselayer, Combat long tights, merino uld undertøj og den alsidige Element 3L Waterproof Jacket. 

Udforsk disse og mange flere af hans favoritter lige her.

sayskysayskysayskysayskysaysky