Staff Favourites - Emil’s udvalg til forårets lange løb

Staff Favourites - Emil’s udvalg til forårets lange løb

SIG GODDAG TIL EMIL

Mød Emil Toft, vores marketing studentermedhjælper og den næste i rækken i vores 'Staff Favourites’' serie. For nylig byttede han de klistrede harpiksdækkede fingre og svedige håndboldbaner ud med triatlon, hvilket har givet ham et helt nyt syn på sport. Nu dukker han op på kontoret med mærker fra sine svømmebriller og er altid klar til nye udfordringer.

FRA HÅNDBOLDBANE TIL LØBEBANE

Som tidligere håndboldspiller i over et årti har Emil altid været aktiv og elsket konkurrencesport. Uden erfaring på en landevejscykel eller svømning blev han hurtigt fascineret af den alsidige træning og det mentale fokus, der kræves af udholdenhedstræning og triatlon.

Emil fandt hurtigt ud af, hvad han elskede at løbe i allermest - Køb hans forårs essentials lige her. VENSKAB OG TRÆNING

For Emil handler glæde om sport ikke kun om selve målstregen. Som nybegynder i triatlonverdenen har han hurtigt fundet glæden i månederne med planlagt træning, kammeratskabet med andre atleter, udfordringerne ved at lære nye færdigheder og den mentale klarhed, som man ofte får ved at skubbe til sine fysiske grænser.

BRÆNDSTOF TIL FLAMMEN

Det kan godt være, at triatlon og marketing er der, hvor han lægger alle sine kræfter, men sådan har det ikke altid været. Emils barndom var fyldt med drømme om at blive professionel kok. Men, med det tempo som triatleter forbrænder kalorier, så er vi sikker på, at han får brugt masser af tid i køkkenet derhjemme. Måske kan det være, at vi på et tidspunkt ser ham i Masterchef?

Emil betragter stadig løb som sin yndlingsaktivitet - hans absolut yndlings træning er hans ugentlige lange løbetur. Især om foråret så han kan have alt tøjet fra Combat- og Flow-kollektionen på.

Find hans favoritter fra kollektionerne lige her .