FORÅR/SOMMER 2024: Counter Stripes

FORÅR/SOMMER 2024: Counter Stripes

VORES SKANDINAVISKE ARV

Vi er spændte på at præsentere ‘Counter Stripes’ - den anden del af vores ‘Disrupted Consistency’ tema for dette års Forår/Sommer 2024 kollektion. Et moderne og minimalistisk skandinavisk design med nogle uventede drejninger og detaljer - Lanceres den 11. April kl. 10.00

Tilgængelig lige her.

EVERYTHING EARNED

Glem alt om succes natten over - rampelyset kræver dedikation. De bedste resultater, både i løbeskoene og i livet, kommer, hvis man aldrig giver op. Der er aldrig nogen nem eller lige vej mod målstregen, men det handler om at blive på den rette sti, uanset hvor den fører dig hen. 


LIVET ER FULD AF OP- OG NEDTURE

De mest givende rejser kræver ofte omveje. Men sådan er livet bare. At overvinde forhindringer og komme stærkere og klogere ud på den anden side. Dette kommer stærkt til udtryk i vores kommende kollektion ‘Counter Stripes’. 

EN PERFEKT BALANCE

Glem alt om normale striber og kedelige mærker. Denne kollektion er et modigt statement, en perfekt balance og et overraskende design, der hæver sig over det ordinære. Skab din egen vej og tag et kig på hele udvalget, som kollektionen har at tilbyde. Alt fra vores populære Pace Jakke og Shorts til Combat Singlet og Strømper. 

Shop hele Counter Stripes lige her.