Staff Favourites - Christian’s udvalgte til funktionel træning

Staff Favourites - Christian’s udvalgte til funktionel træning

Den næste i vores serie af teamets favoritter er Christian, som er vores Warehouse Manager. Det er ham og hans team, der tager sig af alle jeres ordrer og sikre at I hit the ground running. Før han kom til SAYSKY, var Christian personlig træner i over 12 år.

Udforsk alle hans favoritter her.

For Christian er det et must at være aktiv for at kunne yde sit bedste, både fysisk og mentalt. Han træner fire til fem gange om ugen, hvor hans træning består af en god blanding af styrketræning, CrossFit, olympisk vægtløftning og løb.

Indtil for nylig har Christian trænet CrossFit på konkurrenceniveau, men han har skåret meget ned, da hans krop ikke længere kan klare belastningen ved at konkurrere. Det betyder, at Christian i øjeblikket befinder sig i en fase af sit "træningsliv", hvor han er mere fokuseret på at bevare sin nuværende form end på at blive stærkere, hurtigere eller større. 

Christians favorit træningstøj består af et par Motion Shorts kombineret med en Pace Longsleeve til de kolde dage i fitnesscentret. På varmere dage er det primært Motion T-shirten Christian altid går efter. 

Udforsk alle hans favoritter her.