SAYSKY x Alba Optics: Don’t Fold Run Bold

SAYSKY x Alba Optics: Don’t Fold Run Bold

AT UDFORSKE DET UVENTEDE

Når kærligheden til et dristigt design og performance kolliderer med en dyb respekt for kvalitetshåndværk, så opstår der et helt nyt niveau af præcision. Uanset hvad dine eventyr går ud på, så vil vi gerne opfordre dig til at være modig, tage chancer og udforske det uventede. Det handler ikke om at vinde, men at nå sine mål så godt man kan. 

Lanceres online på SAYSKY’s webshop - 16. maj kl. 10.00 CEST - her.

RUN WITH THE SUN - LAUNCH EVENT

Kom og vær med til en forfriskende morgen-løbetur på 7 km, efterfulgt af en dukkert i havet samt brød fra Andersen & Maillard. Det er gratis at deltage, men der er kun plads til 50 deltagere - så det er først til mølle. Vi løber den 16. maj kl. 07.00 ved Havnebadet i Nordhavn, København. 

Vi får besøg af Alba Optics, som kommer og viser nogle af deres nyeste solbriller, som du har muligheden for at prøve. 

TILMELD DIG GRATIS HER

DON’T FOLD, RUN BOLD’

Disse solbriller kombinerer avanceret teknologi med autentisk italiensk design og bærer ånden fra SAYSKY i en urban stil. De er lette, aerodynamiske og håndlavet i Italien. Med deres ubøjelige design er der intet som irriterer under bevægelse, hvilket giver en perfekt balance mellem ydeevne og præcision

AT STÅ SAMMEN SOM ÉN

Et venskab bygget af fælles værdier og en mission om at stræbe efter vores bedste selv. Vi udforsker nye veje i en industri, der ofte domineres af store spillere. Nu står vi sammen og løber i samme retning, hvor vores styrker harmonerer i en smuk symfoni, der alt sammen går op i en højere enhed. 

Dette er selve grundlaget for vores historie.