saysky

SAYSKY Sommer Univers: Efterår/Vinter 2021

SAYSKY Summer Universe kollektionen lander snart - 29. juli, kl. 10.00, som du finder lige her.

Gør dig klar til de sene sommerture med reflektstøj, pixeleret camouflage og en støvet lilla-lækkerhed.

Det ikoniske universe print er tilbage med en ny fortolkning og i et nyt sort/blå stjernehimmel-design. Printet afspejler universet; og de millioner af stjerner minder os om, at vi alle kan skinne som en stjerne. Drømme kan gøres til virkelighed, og sky's the limit. SAYSKY er en tribe, og vi mener, at alle skal være deres egen stjerne.

Et andet nyt print, som også er et klassisk design i SAYSKY-universet, er camo-printet. Oprindeligt er dets formål at være usynligt, men når det bringes ind i løbemiljøet skaber det en særlig opmærksomhed. Camouflage er et velkendt militær-look, der både inspirerer og giver selvtillid. Det er et sikkert valg, hvis du ønsker et skarp rent look, der udtrykker en stærk og selvsikker personlighed - både for mænd og kvinder. I denne sæson fortsætter vi med at bruge det pixelerede camouflageprint til at se uendelige muligheder og hylde enhver helt derude.

I kollektionen finder du også et støvet lilla print, som er designet i et simpelt og minimalistisk udtryk, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet.

Light up the streets med reflekterende løbeudstyr og giv den ekstra gas med nye camo-styles fra SAYSKY Summer Universe kollektionen.

SAYSKY

SAYSKY

SAYSKY

SAYSKY

SAYSKY

SAYSKY

SAYSKY