Saysky Sub Rosa Eurotrip: Paris - Glasgow - Antwerp

Saysky Sub Rosa Eurotrip: Paris - Glasgow - Antwerp

DISTANCE & DESTINATION UNKNOWN

Vi er super glade for at kunne annoncere, at SAYSKY Sub Rosa streetrace nu kommer til Paris, Glasgow og Antwerpen. Der er 100 ledige pladser til hvert løb - først til mølle. 

Bragt til dig i samarbejde med i-Run, Outlier Run Club og Antwerp Running Crew.

PARIS - 21. maj - 19.00
I-Run, 10 Rue du Plâtre, 75004 Paris
REGISTRERING LUKKET

GLASGOW - 28. maj - 19.00 
OUTLIER, 38 London Rd, Glasgow G1 5NB
REGISTRERING LUKKET

ANTWERPEN - 4. juni - 19.30
Bar Paniek, Kattendijkdok-Oostkaai 21B, 2000 Antwerpen
GRATIS TILMELDING

FIND ET UKENDT NUMMER AF CHECKPOINTS

Dette er et løb i alleycat-stil, hvor målet er at finde et ukendt antal checkpoints i hele byen. Du ved ikke, hvor mange checkpoints der er, eller hvor langt du skal løbe. Vi giver dig kun det første checkpoint få sekunder før start.PRAKTISK INFORMATION:

Det kræver navigationsevner og kendskab til den lokale by. For at vinde skal du være hurtig på fødderne og endnu hurtigere med dine beslutninger. Se nedenfor for alle de praktiske detaljer. 

RACE FORMAT:

 • SAYSKY Sub Rosa Race er ikke for nybegyndere eller for dem, der er bange for at tage en anden vej. Dette er et løb for de erfarne løbere, så husk dette, før du tilmelder dig.
 • Alle løbere vil blive iklædt en SAYSKY-vest så vi kan se hvem der er hvem, og du kan se, hvem du skal løbe mod.
 • Du bliver nødt til at løbe efter nogle check-points i en bestemt rækkefølge for at gennemføre dette løb.
 • Det første checkpoint bliver leveret ved løbs-briefing, kort før start.
 • Der er ingen fast vej eller sti du skal følge. Det er op til dig at finde den hurtigste vej til kontrolpunkterne/check-pointsene gennem byen.
 • Den totale distance vil være et sted mellem 5k - 10k. Det afhænger af antallet af check-points, og hvor godt du kan navigere igennem byen.
 • Når du når et checkpoint, får du et kryds på dit armbånd, så vi kan se, at du har været der.
 • Ved hvert checkpoint bliver du informeret om placeringen af ​​det næste checkpoint.
 • Du starter og slutter på samme sted (Checkpoint 0).
 • Den første mand og kvinde, der vender tilbage med alle kontrolpunkter, vinder.

  BEMÆRK VENLIGST

  Vi forventer, at du kan finde checkpoints uden hjælp fra din smartphone. Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge folk, du møder. Vores checkpoint-personale kan også pege dig i den rigtige retning, hvis du ser alt forvirret ud. Men du skal ikke bekymre dig for meget - vi har kun valgt kendte steder i byen. Hvis du stadig har problemer, foreslår vi, at du holder sammen med nogen, der kender vejen rundt om blokken, og så sørge for at slå dem lige til sidst. Når du møder op, ser vi helst at du allerede er klar til at gå i gang. Du kan efterlade personlige ejendele i sikkerhed ved checkpoint 0.

  For spørgsmål: support@saysky.dkDISCLAIMER

  Du indtager byen uden vejledning, kort over ruten, eller nogen, der passer på dig. Vi forventer, at du respekterer de generelle trafikregler og er yderst opmærksom på dine omgivelser. At løbe gennem byen er forbundet med risiko, men som erfarne løbere er du godt bekendt med disse, og du ved, hvordan du kommer sikkert fra A til B, når man løber inde i en storby. Ved at tilmelde dig dette løb accepterer du, at SAYSKY/I-Run/OUTLIER/Antwerp Running Crew ikke kan holdes ansvarlig for eventuelle skader, som du måtte forårsage eller pådrage dig før, under eller efter løbet. Deltagelse i SAYSKY Sub Rosa Race sker på eget ansvar.