København Marathonuge

København Marathonuge

PROGRAM FOR MARATHONUGEN

København Marathon er lige rundt om hjørnet! Kickstart din uge med SAYSKY. 

Se billedet herunder for det fulde program, eller rul længere ned på siden for at læse mere om alle de specifikke begivenheder, datoer, merchandise og mere! 

Tilmeld dig til den nye specielle udgave af vores Run & Bun Club eller vores SAYSKY x Marathon Sport Shakeout Run længere nede på siden. 

RUN & BUN CLUB - TRIPLE EDITION

Tirsdag den 30. April

Vi er glade for at kunne annoncere en særlig udgave af vores Run & Bun Club! Denne gang afholder vi det i alle tre A&M-bagerier i København kl. 07.00. Kom og løb 7 km i 5.30 tempo - Det er GRATIS at deltage og du får selvfølgelig en GRATIS BMO efter løbeturen.

 

Lokationer:
NORDHAVN: Antwerpengade 10  

KBH N: Nørrebrogade 62

KBH K: Ny Østergade 15

Tilmeld dig her, og lad os vide, hvilket bageri du vil løbe fra. 

 

Bemærk venligst:

Det vil ikke være muligt at få opbevaret sine personlige ejendele ved dette event. 

RUN & BUN CLUB - NYT MERCH

Tilgængelig i på webshoppen i dag

Du ved, at vi elsker alt ved #carblife, så vi har naturligvis bagt en hel ny omgang af Run & Bun Club merchandise til dig - denne gang med et nyt print og i materialet af vores Combat Kollektion, så du kan blive klar til det varme vejr. Begrænset antal tilgængeligt. Get that bread. For the loaf of running.

Køb din t-shirt lige her.

FLOWER POWER - KOLLEKTION LANCERES
Torsdag den 2. maj

Gør dig klar til at blomstre!
Sæt kryds i kalenderen torsdag den 2. Maj - Denne sæsons højdepunkt ‘Flower Power’ lanceres, og det er din chance for at skille dig ekstra ud og fange al opmærksomheden ved marathonet.

Kan købes online kl. 10.00 eller i Marathon Sport (Østerbrogade 19) fra torsdag den 2. Maj kl. 10.00 til lørdag den 4.maj kl. 15.00

Se et lille sneak peak af kollektionen her. 

SAYSKY ARCHIVE SALE

Torsdag den 2. maj

Arkivudsalget er tilbage. Kom og oplev SAYSKYS historie, mens du graver dybt i de seneste års design og styles. Goodies, hidden gems og tøj der aldrig er blevet set før.

Kom og prøv lykken! 

Torsdag: 14.00 - 18.00

Fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 17.00

Vi ses på Rosendalsgade 1, 2100 København Ø. 

SHAKEOUT RUN

Fredag den 3. maj

Sammen med Marathon Sport har vi arrangeret et socialt ‘after work shakeout run’ fredag den 3. maj. Kom og løb 7 km efterfulgt af en hyggelig fredagsbar med kolde drinks, musik, snacks og god stemning. Kig forbi og prøv vores nye Flower Power Kollektion, mens du deler lidt ud af din nervøsitet for den store dag. 

Marathon Sport: Fredag den 3.maj - Kl. 17.30, Østerbrogade 19, 2100 København Ø

Tilmeld dig gratis her.