Kom i gang med run commuting

Kom i gang med run commuting

Kim er vores Global Retail Sales Manager, og han løber i gennemsnit 100 km om ugen. Hans primære passion er trail løb, men som alle andre, der ikke har skove i baghaven, løber han de fleste af de ugentlige kilometer i byen - og ca. 60-80 km af disse kilometer løbes som en del af den daglige commuting til og fra arbejde.

Run commute essentials.

Kim Run Commuting Saysky

Der er masser af gode råd fra Kim til alle, der er interesserede i at indarbejde dette i deres daglige rutiner. Læs videre for at udforske hans tips og tricks, og brug dem som en god måde til at hit the ground running i januar.

Start roligt. Tag tog eller cyklen dele af vejen, og løb så resten - gør det overskueligt. Start med at gøre det et par gange om ugen - du kan altid øge det, efterhånden som du bliver mere komfortabel med distancen.

Planlæg i god tid. Forudse, hvilke dage du vil run commute. På den måde kan du medbringe skiftetøj og en madpakke dagen før. Pro-tip: Husk undertøj og sokker, da det er det, der oftest bliver glemt (du kan takke os senere).

Pak godt. Det er vigtigt, at din løberygsæk sidder godt. Pak de tungeste ting øverst og tættest på din krop. Pro-tip: Find et godt sted til dine nøgler, så de ikke rasler hele vejen til kontoret. 

Sikkerhed. Husk at være opmærksom på dine omgivelser, når du løber. Hvis du løber med hovedtelefoner, skal du sørge for at slå støjreduktion funktionen fra. Reflekterende tøj er et must, når du commuter på mørke dage. 

Hold motivationen ved at teame op med kollegaer eller venner for at gøre det lettere at komme ud af døren. Varier din løbetur med forskellige ruter, og find skønhed undervejs, selv på de mørkeste dage.

Layering. Gode tøj lag er essentielt, især på de tidspunkter af året, hvor det er koldt om morgenen og bliver varmere i løbet af dagen. Pro-tip: Husk, at det er varmere, når du løber med en rygsæk på. 

Kim Run Commuting Saysky
Kim er vores veteran i branchen med over 30 års erfaring. Check alle run commuting essentials her. Du kan finde alt fra løberygsække, tights og vandtætte jakker til caps, handsker, sokker og undertøj.
kim run commuting saysky
saysky kim run commuting
saysky run commuting kim
Saysky run commuting kim
saysky run commuting kim
Kim saysky run commuting
saysky run commuting kim
saysky run commuting kim