saysky x team hour 7

Hour 7 x Saysky - ultra-running, comradery, and giving back to the community

“Som et team kan vi opnå mere, end nogen af os kunne hver for sig - sammen kan vi flytte grænserne for, hvad er muligt.”

Grundlæggerne af Team Hour 7Michael Stocks og Dom Ashdown, ønskede at skabe et team, der kunne yde støtte på højeste niveau til nogle af de bedste ultraløbere i Storbritannien - med den ekspertise og kammeratskab, der kan hjælpe dem med at løbe med de bedste i verden.

"Ligesom SAYSKY er det hverdagens helte, der er i fokus."

Det er atleter, der kommer hjem fra en hård vagt og stadig skal ud af døren for at løbe deres intervaller, eller som står op før daggry for at løbe de lange kilometer før en dag med familien.

Scroll ned for at læse hele historien om Hour 7 x Saysky-partnerskabet, ultraløb, kammeratskab og om at give noget tilbage til samfundet.

saysky

Hvad er time 7 egentlig?

Ord af Robbie Britton, Hour 7 performance coach and team manager:

Det er først og fremmest det spørgsmål, som de fleste stiller, så det er bedst at introducere det nye partnerskabet mellem ultraløbsholdet og Saysky ved at tage det direkte op.

"Det er et hold, der yder støtte på højeste niveau til nogle af de bedste ultraløbere i Storbritannien," siger holdets grundlægger og den britiske landsholdsløber Michael Stocks. "Den syvende time af enhver ultraløb er den time, hvor det bliver svært, hvor du skal gøre et ekstra stykke arbejde med din ernæring, træning og psykologi."

De første 6 atleter, som blev lanceret i begyndelsen af 2022, er på vej op, men de har allerede flere britiske rekorder og internationale veste i bagagen. Allerede siden lanceringen er fire af atleterne blevet udvalgt til at repræsentere deres land denne sommer.

Teamwork spiller en stor rolle

En af de involverede er præstations coach og team manager Robbie Britton: "Ultraløb kan til tider være en ensom sport, især når man skal træne oven på arbejde og familieliv. Vi ønskede at hjælpe hver enkelt af vores atleter med at tage skridtet op til det næste niveau gennem et professionelt støttenetværk, der er gearet omkring deres sundhed og præstationer."

Ligesom Saysky er fokus på hverdagens helte, atleterne, der kommer hjem fra en hård vagt og alligevel kommer ud af døren igen for at løbe deres intervaller, eller står op før daggry for at løbe de lange kilometer før en dag med familien.

Sam Amend er indehaver af den britiske rekord på 100 mil og træner til VM i 100 km i august. Hun er en enlig mor, arbejder på fuld tid og træner for at konkurrere med de bedste i verden. En uge i Sam's liv ville knuse de fleste mennesker, men hun tackler det hele med et smil og en uendelig energi for livet.

Damian Carr sigter mod de europæiske 24-timers mesterskaber i Verona i september og har en personlig rekord på 262,9 km. Det er hans første GB & NI-vest, han er i stand til store ting, men han ønsker at gå den ekstra mil i sin forberedelse denne gang. Det vil være en holdindsats før, under og efter.

Jo Murphy den nuværende britiske mester i 100 km-løb og ekspert i pacing, arbejder også hen imod 100 km-mesterskaberne i august: "Det er bare fantastisk at blive støttet og omgivet af ligesindede personer med ambitioner om at udvikle sig sammen som atleter."

saysky

saysky

Konkurrenter med et fælles mål

As Som team er det netop det, der er vores ethos: at vokse stærkere sammen. Selv da Sam og Jo konkurrerede mod hinanden for henholdsvis England og Skotland ved de britiske 100 km-mesterskaber, var der en respekt og beundring, som gik ud over konkurrencen. Hour 7 er holdkammerater, der bare ønskede at se hinanden løbe deres bedste løb.

Fra parkrun til verdensmesterskaberne giver de konkurrencemindede holdkammerater alt, hvad de kan. De træner ikke bare sammen, men har også adgang til et support netværk i verdensklasse, der omfatter bl.a. Wendy Martinson, ernæringsekspert for olympiske præstationer, Jermaine Olasan og topfysiolog Dr. Jamie Pugh fra Liverpool John Moores University.

"I Hour 7 er vi alle atleter, der hver især stræber efter at præstere helt til tops, men sammen er vi meget mere", siger Ollie Garrod, der stiller op til World 100k Champs i august for GB & NI. "Ved at hjælpe andre i sessioner, dele viden og idéer og fejre holdets resultater er der en enorm positivitet og drivkraft."

Så samarbejdet med Saysky er perfekt. At bringe mennesker sammen, der går op i præstationer og i at være en del af noget, der er større end den enkelte. Den indflydelse, vi kan have på vores med atleter og sporten som helhed, er vigtig.

At give noget tilbage

Det er tydeligt, at Michael Stocks og medstifter Dom Ashdown ønsker at give noget tilbage til den sport, de elsker.

"Vi ønsker at støtte så mange atleter som muligt på den måde, som vi mener, de fortjener," siger driftschef Dom. "Men det er ikke kun den fysiske hjælp til disse personer, men vi forsøger også at bringe viden og bedste praksis ind i ultraløbssporten som helhed. Hvad kan vi gøre for at hjælpe det bredere samfund også."

Rejsen er kun lige begyndt, men allerede nu kan man mærke effekten for atleterne. Det er aldrig til at forudsige, hvad fremtiden bringer, især ikke når man tager et så dristigt initiativ. Når man er omgivet af ligesindede personer, der alle stræber efter selvforbedring, får det alting til at føles mere opnåeligt.

Hvis du vil vide mere, kan du følge Team Hour 7 på Instagram eller tjekke www.hour7.com for at være med på eventyret.saysky x team hour 7

saysky x team hour 7

saysky x team hour 7

saysky x team hour 7