Saysky

Hard Lines x Saysky Sub Rosa: 28. August, Cardiff

GRATIS DELTAGELSE - MEN BEGRÆNSET TIL 75 LØBERE

Hard Lines og Saysky er gået sammen igen - og vi inviterer nu alle de lokale løbere i Cardiff til at deltage i den næste udgave af street racet Sub Rosa. Det finder sted den 28. august. Det er gratis at deltage, men da serien ikke er sanktioneret, er pladserne begrænset til 100 løbere. Først til mølle princippet.

GRATIS TILMELDING HER

Saysky

EKSKLUSIV SUB ROSA-SINGLET - LIVE NU

Vi har designet en race singlet i begrænset antal (kun 100 stk. er til salg) som en markering af vores venskab og den første Sub Rosa race på walisisk grund. Trøjerne er allerede til salg i Sayskys webshop - så hop over og køb din, og tilmeld dig løbet, mens du er i gang. 

Tro os, det er virkelig, virkelig, virkelig gode sager!

KØB SINGLETTEN HER

SayskySayskySaysky

PRAKTISK INFORMATION OM LØBET

Det kræver navigationsevner og lokalkendskab til byen. For at vinde skal du være hurtig på fødderne og endnu hurtigere til at træffe beslutninger. Nedenfor finder du alle de praktiske detaljer:

 • Checkpoint 0: Hard Lines Cafe
 • Check-in: senest 18.30
 • Race briefing: 18.40
 • Race start: 18.45
 • For at gennemføre den planlagte rute skal du finde checkpoints i en bestemt rækkefølge.
 • Det første checkpoint oplyses under racebriefingen kort før start.
 • Der er ingen bestemt rute eller sti, der skal følges. Det er op til dig at finde den hurtigste vej til checkpoints gennem byen.
 • Distancen er et sted mellem 5 km og 10 km. Det kommer an på antallet af checkpoints, og hvor godt du kan navigere rundt i byen.
 • Når du kommer til et checkpoint, får du et mærke på dit armbånd, så vi kan se, at du har været der.
 • Ved hvert checkpoint bliver du informeret om, hvor det næste checkpoint ligger.
 • Du starter og slutter det samme sted (Checkpoint 0).
 • Den første mand og kvinde, der vender tilbage med alle checkpoint mærkerne, har vundet.

GRATIS TILMELDING HER

Saysky

BEMÆRK VENLIGST

Vi forventer, at du kan finde checkpoints uden hjælp fra din smartphone. Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge dig frem. Vores checkpoint-personale kan også pege dig i den rigtige retning, hvis du ser alt for forvirret ud.

Du skal ikke bekymre dig for meget - vi har kun valgt velkendte steder i byen. Hvis du stadig har problemer, foreslår vi, at du holder trit med nogen, der kender vejen rundt om blokken, og så slår dem på den sidste strækning.

Kom klar til at løbe, og du kan trygt efterlade dine personlige ejendele ved checkpoint 0.

HVAD FÅR DU UD AF DET?

Der venter dig en masse sjov, mens du konkurrerer med de andre løbere om at være den hurtigste street racer i byen. Den hurtigste mand og kvinde vil blive belønnet med lækkerier fra Hard Lines og Saysky. Der er også en bonuspræmie til den løber, der gennemfører ruten med færrest kilometer på kontoen.

For yderligere spørgsmål: support@saysky.dk

Disclaimer:

Du indtager byen uden vejledning, kurser eller hjælp fra nogen, der kan passe på dig. Vi forventer, at du respekterer de generelle trafikregler og er yderst opmærksom på dine omgivelser. Løb gennem byen er forbundet med risici, men som erfarne byløbere er du godt bekendt med disse, og du ved, hvordan du kommer sikkert fra A til B. Når du tilmelder dig dette race, accepterer du, at SAYSKY ikke kan holdes ansvarlig for eventuelle skader, som du måtte pådrage dig før, under eller efter løbet. Deltagelse i SASKY Sub Rosa Race er på eget ansvar.

 

SayskySaysky