Everyday Hero: Hard Lines x Saysky

Everyday Hero: Hard Lines x Saysky

Vi er gået sammen med vores kaffe- og løbevenner Hard Lines, baseret i Cardiff, i at tilbyde en samarbejdet kaffe og løbeklub t-shirt, som fejrer jer, hverdagsheltene. Essensen i alt vi gør.

En hverdagshelt er en person som balancerer venner og familie, arbejde og skole, alt samtidigt med at finde tid til at jagte sine sporty eller kreative passioner ved siden af. Dette er livet og livet nydes bedst sammen og når alt ikke tages for seriøst.

Hard Lines x Saysky Everyday Hero kaffen og t-shirten vil være tilgængelig fra den 10. maj - kun i et yderst begrænset antal her.

hard lines x saysky

Kom med os til en social track session I Cardiff den 10. maj

Vi inviterer jer til at komme med os til en social interval session i Cardiff den 10. maj sammen med Hard Lines Run Club - sessionen vil være ledt af de lokale Saysky atleter Will og James.

Detaljer:

  • Det er gratis at deltaje, bare registrer dig her
  • 18.00 - 18.30: mød os ved Hard Lines Cafe & Roastery i Canton
  • 18.30: kort jog til interval lokationen
  • 18.45: interval session
  • 19.30: retur til caféen til drinks og recovery
  • The Everyday Hero kaffen og løbeklub t-shirten er begge tilgængelige i begrænsede antal i caféen - check dem ud før eller efter interval sessionen
  • Du er velkommen til at smide din taske og personlige andele sikkert i caféen, mens vi er ude at lave intervaller

For spørgsmål om eventet eller samarbejdet, hold dig endeligt ikke tilbage: support@saysky.dk

hard lines x saysky

Hard Lines Coffee og Run Club

Hard Lines er en kaffebar og risteri baseret i Cardiff, Wales. De udvælger, rister og serverer god kaffe, som er bæredygtigt udvalgt med mål om, at opbygge langvarige forhold til kaffens oprindelse. De tror på hvad de er med til at opbygge, er mere end bare god kaffe. Deres mål er at holde det friskt, sjovt og ikke for seriøst hele vejen igennem. 

The Hard Lines Run Club er en gruppe venner som mødes hver uge til en social løbetur rundt i parkerne i og omkring Cardiff. Skabt som et formål for at holde kontakten mellem ansatte, venner og kunder under Corona som en Strava Club, blev dette hurtigt et udenligt højdepunkt, da restriktioner ophørte og de endelig kunne løbe sammen igen. The Hard Lines Run Club har fortsat ugentligt siden da. Løbeklubben er gratis og der nydes jævnligt en øl på huset efter løbeturen.

Følg med i Hard Lines og løbeklubben her:

https://hard-lines.co.uk
https://www.instagram.com/hardlinescoffee/

hard lines

hard lines x saysky

hard lines x saysky