Earls x Saysky: Run Club Collection

Earls x Saysky: Run Club Collection

Samlet verden over af glæden ved løb

Fra den sydlige halvkugle til den nordlige, bringer vi Sydney og København sammen. Vi inviterer alle imellem til at tage med os på rejsen og blive en del af EARLS og SAYSKY Run Club. 

Den nye kollektion lanceres online den 20. juni kl. 10.00 lige her

Et sted for ligesindede sportsentusiaster

Drevet af passion og kærlighed til sport. Vi gør det bestemt ikke, fordi vi bliver nødt til det, men fordi vi har lyst. At få belønninger som glæde og mentalt velvære er vigtige elementer i et godt liv - i hvert fald hvis du spørger os. 

EARLS og SAYSKY Run Club-kollektionen fejrer, hvordan sport kan forene mennesker, ved at lave nostalgiske designs inspireret af sportsfortællinger og holduniformer.

Velkommen til familien og the worldwide running tribe. 

Hvem er Earls? 

EARLS KOLLEKTION er et australsk luksus tøjmærke, der er inspireret af sportslig storhed, nostalgi og den konstante stræben efter at blive “bedre”. Tidligere professionel atlet, grundlægger og kreativ direktør; Lewi Brown, etablerede EARLS i 2018 med en mission om at omdefinere måden sportstøj bliver lavet på. 

Navnet EARLS er det generationsmæssige link, der forbinder Lewi med sin far og bedstefar, som begge desværre tog deres eget liv efter en lang kamp med psykisk sygdom. Kort efter sin fars død forlod Lewi sin professionelle sportskarriere for at forfølge en ny drøm og at redefinere navnet ‘Earl’

Udforsk dem her: https://www.earlscollection.com/ og https://www.instagram.com/earlscollection/