Efterår/Vinter 2023: Reflective Winter Stars

Efterår/Vinter 2023: Reflective Winter Stars

HOLD DIG SIKKERHED I VINTERMØRKET 

Hold dig varm og tryg på vintervejene med vores high visibility-serie, der oplyser dig fra top til tå med all-over reflekser. De tonale SAYSKY stjerner fås i sorte og grønne kombinationer og skinner klart, når de rammes af lys. Gør det behageligt og trygt at løbe hele vinteren igennem, både i mørke og kulde.

Reflective Winter Stars - Lanceres d. 12. oktober kl.10.00 - lige her.

saysky

VI INTRODUCERER BLAZE FLEECE

Vi introducerer Blaze Fleece - en let fleece med børstet inderside for varme og ventilationskanaler for øget åndbarhed. Det ideelle produkt som et mellemlag på kolde dage eller som et yderlag, hvis det ikke er for blæsende. Fås i en almindelig long sleeve eller i en half-zip - begge med masser af refleksdetaljer for sikkerhedens skyld.

saysky

SÆSON KLASSIKERE

Kollektionen omfatter også et sæsonbestemt udvalg af tights, pants, jakker, shorts, t-shirts og accessories - sammen med Element 3L Waterproof Jacket i en ny sort udgave.

AMSTERDAM MARATHON EXPO⁠

Vi er til stede på Amsterdam Marathon expo mellem den 12. og 14. oktober. Kig forbi og vær blandt de første til at se den nye Reflective Winter Stars kollektion sammen med andre sæsonvarer og gear til race dagen.

sayskysayskysayskysayskysayskysayskysayskysaysky