SAYSKY RunEase

 

SAYSKY RunEase er en ny begivenhed og et socialt løb for kvinder. Det eneste formål med SAYSKY RunEase er at henlede opmærksomheden på spørgsmålene om kvinders sikkerhed når de løber og hvordan det er en skam, at bymiljøet ikke giver en følelse af sikkerhed på grund af manglende gadebelysning på de populære ruter, i parker eller stier.

Læs nedenfor om det voksende problem og hvordan flere og flere kvinder føler sig usikre, når de løber alene eller i mørke. Du finder også programinfo og tilmelding længere nede.

 

Sikkerhed mens du løber: Som kvinde står vi konstant overfor frygten om hvor sårbare vi virkelig er. Det får os til at tænke os ekstra om når vi går hjem fra en aften ude gennem en mørklagt park eller jogger alene i løbet af de mørke vintermorgener. På grund af vores køn skal vi konstant overveje, hvordan vi skal være sikre, og vi føler os i fare. Vi ved, at der er ting, vi ikke bør gøre, og steder vi ikke burde gå.

Det er ikke fordi, at kvinder konstant føler sig usikre, eller at vi lever i frygt. Det er snarere, at vi ved, at vi skal være på vagt og være forsigtige; vi tager den længere rute hjem fra arbejde, når det er mørkt, og vi vælger at løbe, hvor der er lys om aftenen.

Læs om vores bedste sikkerhedstips, når du løber lige her.

 

Hvorfor SAYSKY RunEase: Dette fik SAYSKY til at tænke over kvindernes løbefællesskab og sikkerheden derude, når vi løber/jogger eller går. Kvinder fortjener at føle sig trygge og løbe uden bekymring. SAYSKY fejrer hverdags-helte og beundrer de mange mænd og kvinder, der får løbet tidligt om morgenen eller sent om aftenen, når det er mørkt, blæsende og koldt, og vi vil absolut opfordre alle til ikke at springe over disse øjeblikke, bare fordi de følte sig utrygge eller udsatte.

Læs om, hvordan en tidlig morgen løbetur ændrede alt for Laura.

 

Arrangementsinfo: Vi vil gerne samle alle de passionerede kvinder derude og samle dem til et aftenløb, efterfulgt af snacks / drinks og forhåbentlig en snak. Vores agenda er at sprede ordet om sikkerhed og sårbarhed, og vi ønsker at gøre gaderne sikre ved at tale om de parker, der er mørklagte om morgenen, søer, der mangler gadelygter, og hvordan vi kan bringe mere sikkerhed til den by, vi lever i.

Næste arrangement: vil blive oplyst her.