Ikrafttrædelsesdato: 01.11.2023 

MEDLEMSKAB

Saysky Loyalitets Klub (”Programmet”) tilbydes af Saysky ApS (”Virksomheden) til kunder, der foretager køb, samt potentielle kunder på http://saysky.dk. Virksomheden vil tilbyde visse fordele og privilegier som nærmere beskrevet heri, og yderligere tilbud kan fra tid til anden udvides. Disse vilkår og betingelser (herefter ”Vilkår og betingelser”) udgør aftalen (”Aftalen”) mellem dig (”Medlemmet”) og virksomheden med hensyn på programmet.

MEDLEMMERS ACCEPT AF VILKÅR

Ved at deltage i programmet accepterer medlemmet vilkårene og betingelserne, reglerne, forskrifterne, politikkerne og procedurerne for programmet, herunder, men ikke begrænset til, disse vilkår og betingelser, herunder bestemmelserne nedenfor, der omhandler tvungen voldgift af alle tvister på individuel (dvs. ikke som en del af en gruppesøgsmål) basis. Hvert medlem er ansvarlig for at være informeret om programvilkårene og -betingelserne. Virksomheden forbeholder sig retten til at diskvalificere medlemmer, der har overtrådt nogen af vilkår – og betingelserne som fremstår af programmet.

VIRKSOMHEDENS RET TIL ÆNDRING/ANNULERERING AF PROGRAM

Virksomheden kan ændre, begrænse, modificere eller afslutte programmet, programstrukturen, enhver anden funktion af programmet eller disse vilkår og betingelser efter eget skøn til enhver tid og på enhver måde uden varsel. Din fortsatte deltagelse i programmet vil bekræfte din accept af sådanne ændringer.

MEDLEMSKABSBERRETIGELSE

Programmet er åbent for beboere på den angivne forsendelsesdestinationer på https://saysky.dk som bestemt af Saysky og med forbehold for ændringer. Medlemskab er begrænset til enkeltpersoner og er begrænset til én konto pr. person. Medlemskab er ikke tilgængeligt for selskaber, virksomheder, velgørende organisationer, partnerskaber, virksomheder eller andre end en enkeltperson, medmindre der er modtaget skriftlig godkendelsen på forhånd fra virksomheden efter eget fuldstændige skøn.

MEDLEMSKABSINDMELDING

Enkeltpersoner kan indmelde sig ved at oprette en konto på http://saysky.dk/account. Medlemmet skal fremgive nøjagtige oplysninger og fuldstændigt ved oprettelse af en konto. Virksomheden forbeholder sig retten til at nægte medlemskab til enhver kunde, der ikke følger tilmeldingsprocedurerne. Medlemmet skal omgående informere virksomheden om eventuelle ændringer i deres kontaktoplysninger på deres personlige konto, såsom navn, adresse, telefonnummer(e), og/eller e-mailadresse, ved at besøge http://saysky.dk/account og opdatere deres medlemskonto.

GYLDIG E-MAILADRESSE

En aktuel, gyldig e-mailadresse er påkrævet for at et medlem er berettiget til udvalgte fordele, tilbud og opdateringer. Medlemmet skal underrette virksomheden om ændring af e-mailadresse ved at opdatere oplysningerne på medlemskontoen online.

RET TIL TILBAGEKALDELSE

Virksomheden forbeholder sig ret til at tilbagekalde medlemskabet af ethvert medlem af programmet og/eller tilbagekalde enhver eller alle fordele, som medlemmet måtte været berettiget til, hvis et medlem efter firmaets eget skøn misbruger nogen af programmets privilegier, uærligt bruger programmet, undlader at overholde disse vilkår og betingelser eller på anden måde opnår fordele gennem bedrageri, forfalskning og/eller bedrageri.

INGEN OVERFØRSEL

Programfordele må ikke overføres, købes, sælges, tildeles, bortauktioneres eller handles, herunder, uden begrænsning, ved dødsfald eller som en del af en sag om indenlandske relationer. Hvis du gør det, annulleres medlemskontoen. Fordele har ingen kontantværdi og kan ikke ombyttes til kontanter.

PROGRAMKOMMUNIKATION

Virksomheden kan kommunikere med medlemmer om markedsføring via mail, e-mail, SMS og andre kanaler, herunder om særlige medlemskampagner, tilbud og mere. Virksomheden vil også bruge disse kanaler til at kommunikere medlemmets niveaustatus, underrette medlemmet om berettigelse til en fordel, kommunikere programændringer og mere. Bemærk, at selvom du fravælger at modtage markedsføring eller salgsfremmende kommunikation, kan virksomheden fortsætte med at sende dig ikke-markedsførende eller ikke-salgsfremmende e-mails, såsom dem om din konto eller vores løbende forretningsforbindelser.

BERRETIGEDE KØB

Køb af varer og/eller tjenester, efter at kampagnetilbud er blevet anvendt, efter at skatter og forsendelsesomkostninger er blevet anvendt, foretaget på https://saysky.dk, tæller med i din programniveaustatus. Beløbet for et køb foretaget med butikskredit som betalingsmetode vil ikke blive anvendt til indtjening på trinniveau. Beløbet for et køb foretaget med et Saysky-gavekort som betalingsmetode vil ikke blive anvendt til indtjening på trinniveau. Yderligere varer kan udelukkes fra trinniveau-akkumulering efter virksomhedens eget skøn.

TRINNIVEAU STATUS & SÅDAN OPTJENER DU POINT

Programmets trinniveau er udelukkende baseret på en kundens forbrug på https://saysky.dk – løbende år, dvs. point, der belønnes for køb, vil være gyldige et år fra ordredatoen. Yderligere point kan belønnes for at anmelde produkter, engagere sig i virksomhedens sociale mediekanaler og andre aktiviteter. Disse tæller dog ikke med i trinniveau status.

Medlemmerne skal altid være logget ind på deres Saysky Loyalitets Klub-konto for at få registreret point, når de afgiver ordrer.

Kriterierne for hvert niveau er som følger:

  • Bronze: Dette er indgangsniveauet for alle nye medlemmer eller medlemmer med udløbne point eller intet forbrug. Fordelene her gælder for alle medlemmer. 10% rabat ved oprettelse af konto, 10 point for hver 10 dkk brugt og en hemmelig fødselsdagsbelønning hvert år.
  • Sølv: For at blive opgraderet til Sølv-niveauet, skal medlemmer bruge €350 på et år. De vil modtage 1000 gratis point ved opgradering og derefter optjene 12 point for hver 10 dkk Sølvmedlemmer vil også modtage en hemmelig fødselsdagsbelønning hvert år. Medlemmerne vil automatisk blive nedgraderet, hvis deres samlede årlige forbrug ikke længere når op på €350.
  • Guld: For at blive opgraderet til Guld-niveauet skal medlemmer bruge €700 på et år. De vil modtage 100 gratis point ved opgradering og derefter optjene 13 point for hver 10dkk Guldmedlemmer vil også modtagen en hemmelig fødselsdagsbelønning hvert år. Medlemmerne vil automatisk blive nedgraderet, hvis deres samlede årlige forbrug ikke længere når op på €700.

Alle medlemmer kan optjene yderligere point for aktiviteter, som er specificeret af virksomheden, hvilket inkluderer, men ikke er begrænset til, at efterlade en produktanmeldelse, henvise venner og engagerer sig i sociale mediekanaler.

For mere information om programniveauer, se her: https://saysky.dk/pages/rewards 

SÅDAN BRUGER DU POINT

Point kan konverteres til danske kroner ved hjælp af følgende vekselkurs: 200 point 10dkk. Medlemmerne skal altid være logget ind på deres Saysky Loyalitets Klub-konto for at kunne bruge point under betalingsprocessen. Tilgængelige point vil automatisk blive vist under betalingsprocessen for en nem og problemfri brugeroplevelse. Medlemmernes pointsaldo kan også ses her: https://saysky.dk/pages/rewards

Medlemmerne kan konvertere deres point under betalingsprocessen til et af de nedenfor anførte voucherbeløb. Medlemmer kan kun indløse point til kontantkuponer én gang pr. ordre. Det er ikke muligt at kombinere flere værdikuponer eller bruge nogen af de nedenfor anførte værdikuponer sammen med andre værdikuponer eller rabatkampagner.

  • 1000 points = €5
  • 2000 points = €10
  • 3000 points = €15
  • 4000 points = €20
  • 6000 points = €30
  • 10000 points = €50

HENVISNINGSPROGRAM

Medlemmer kan også optjene point gennem Saysky Loyalitets Klubs henvisningsprogram, som kan findes her: https://saysky.dk/pages/rewards

Medlemmer har lov til at dele unikke rabatlinks til venner, som har en værdi af €20. Værdikuponerne er kun gyldige for ordrer på over €50. Modtagere kan kun bruge henvisningslinks én gang, og de vil derfor ikke kunne modtage og bruge henvisningslinks fra flere medlemmer af programmet. Medlemmer må heller ikke sende henvisningslinks til sig selv, selvom dette teknisk set ikke er muligt.

For hver vellykket henvisning vil medlemmet blive belønnet med 4000 point, som automatisk bliver tilføjet til medlemmets konto.  

RETURVARER

Returnering af varer skal ske i overensstemmelse med virksomhedens returpolitik, som findes på https://saysky.dk/pages/returns. Når en vare returneres, trækkes det beløb anvendt til programniveaustatus for det oprindelige køb, fra medlemmets konto – og eventuelle point, der er optjent baseret på denne ordre, trækkes også fra.

PRIVATLIV OG DATABESKYTTELSE

Se https://saysky.dk/pages/privacy for informationer om virksomhedens privatlivspolitik.

IMMATERIELLE RETTIGHEDER

Alt programdesign, tekst, grafik, logoer, billeder, titler, udtryk og produktnavne samt ophavsrettigheder, varemærker, servicemærker, forretnings kendetegn og/eller anden immateriel rettighed i sådanne materialer ejes af virksomheden og kan være registreret i Danmark og internationalt.

SPØRGSMÅL

For spørgsmål, bekymringer eller yderligere information om Saysky Loyalitets Klub, kontakt venligst Saysky på support@saysky.dk

VIRKSOMHED INFORMATIONER 

SAYSKY APS
Århusgade 88, 4. sal
2100 København Ø
Denmark