RACE SETUP:
SAYSKY COP RUN er et stafet-løb baseret på intervaller, hvor holdånd og kollektiv indsats er nøgleordene. Ruterne er korte og hurtige og vi inviterer dig til at gå all-out. Men vær ikke bange, alle paces og ansigter er velkomne.
- Alle ruter er ruter på ca. 1 km
- Hvert af holdets tre medlemmer skal gennemføre 5 x 1000m (3x5x1000)
- Dette betyder, at hvert hold skal gennemføre 15 runder for at afslutte
- Alle hold starter på samme tid
- Hvert hold har kun én løber ude på banen ad gangen - stafet-stil
- Efter at have afsluttet en runde, vil løberen videregive depechen til den næste løber på holdet i overgangsområdet. 
- Løbernes rækkefølge forbliver den samme i alle 15 runder


TEAMS OG HOLD:
SAYSKY COP RUN er for alle, og vi glæder os over alle niveauer. At gå all-out defineres ikke af den faktiske hastighed, men af ​​den indsats du lægger i det. Så uanset om du kommer for at socialisere dig eller løbe all-out er vi sikre på, at du har det godt sammen med dine venner, træningskammerater eller kolleger.
- Du kan konkurrere i hold af herre, mix eller kvinder
- Hvert hold består af tre medlemmer
- Du kan ikke konkurrere som individuel
- Race-registrering kan ikke refunderes

SERVICE:
Vores sponsorer sørger for, at du bliver taget hånd om under hele begivenheden. Ved hver SAYSKY COP RUN-begivenhed kan du forvente:
- Professionelt arrangeret og koordineret løb
- Online tidstagning med chip-system (inde i depechen)
- Præmier for de tre bedste hold inden for hver kategori på hver begivenhed
- Spise og drikke af Vitamin Well og Cliff Bar
- Musik og en fantastisk atmosfære

RETNINGSLINJER:
 
Vi har ikke en lang liste over strenge regler du skal følge, men vi opfordrer dig til at respektere de følgende retningslinjer, som vi har udarbejdet for at sikre, at alle får en fantastisk oplevelse ved SAYSKY COP RUN:

MUSIK:
 Der er masser af musik i overgangsområdet og på banen, så lad hovedtelefonerne være hjemme. Det er et løb hvor der bliver løbet hurtigt og hvor der er mange mennesker omkring dig. Du skal være opmærksom. Derudover slår intet dit hjerte banken når du konkurrerer!

HOLD HØJRE: Mange mennesker løber virkelig hurtigt ved SAYSKY COP RUN. Hold derfor højre - medmindre du selvfølgelig overhaler nogen.

TEAM OUTFIT:
SAYSKY COP RUN er holdbegivenhed og vi synes det ville være super cool, hvis du/I dukkede op i matchende outfits for at understrege holdånden i løb.

OPVARMNING:
Vi opfordrer folk til at gå all-out, så for at forhindre personskader, skal du sørge for, at du er ordentligt opvarmet og klar til at løbe når pistolen lyder. 

BRUG AF BILLEDER:
Der er fotografer til stede ved hver begivenhed for at optage en masse seje billeder og videoer. Da du løber fem runder, vises du sandsynligvis på nogle eller flere af billederne. Du er selvfølgelig meget velkommen til at bruge disse, når vi offentliggør dem på vores Facebook-side.

Ved at tilmelde dig accepterer du også at lade os bruge billederne til salgsfremmende formål i relation til SAYSKY COP RUN eller SAYSKY. Du har altid ret til at få slettet billeder af dig. Hvis du ikke ønsker, at du er taget et billede, der er taget ved nogen af ​​vores begivenheder, så fortæl os det foran os, så holder vi dig ude af syne. Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os: support@saysky.dk

TRANSPORT & TOILETTER:
 
PARKERING:
Du kan finde offentlige parkeringspladser tæt på alle vores COP RUN events, men respekter venligst de parkeringsregler der måtte være. Tjek den specifikke begivenhedsside for yderligere information om, hvor du kan finde os.

OFFENTLIG TRANSPORT:
Der er tog/metrostationer og busser tæt på de fleste af vores COP RUN lokationer. Vi henviser til www.rejseplanen.dk for yderligere vejledning.

BRUG AF TOILETTER:
Der er ingen tilgængelige toiletter på banen eller på lokalområdet. Nogle af parker og rekreative områder, som vi bruger, har offentlige toiletter. Det er en kort begivenhed, så vi anbefaler, at du passer på dine behov derhjemme.