Leveringstider og deadlines
Det eneste der er hurtigere end vores gear, er vores juleservice - og vi kommer til at løbe så hurtigt som muligt igennem hele december. Nedenfor finder du et overblik over vores leveringstider, deadlines og forlængede returfrist:
  • Leveringstid: afgiv din ordre før kl. 12.00 og modtag den allerede dagen efter (weekender undtaget)
  • Fri fragt og retur på alle ordrer
  • Deadline for bestillinger: 21. December, kl. 12.00

 

Forlænget returfrist
Vi tager gladeligt imod returneringer helt frem indtil d. 8. januar, på alle ordrer der er placeret mellem d. 23. november og 8. december. Vi tilbyder kun gavekort og ikke pengene retur eller direkte ombytninger. Hvis du ønsker en ombytning, så skal du blot benytte det returlabel som fulgte med ordren og sende den tilbage til os, så fremsender vi et gavekort når ordren er kommet retur her til, så du kan lave et nyt køb. Gavekortet vil blive fremsendt til den e-mail som blev brugt til at foretage købet. For alle ordrer som er placeret efter d. 8. december, vil du være dækket af vores normale 30-dages returret.

  

Get Ahead Sale
Alle Get Ahead Sale ordrer kan returneres og refunderes indenfor 30 dage fra modtagelse af ordren. Ordrer i denne periode er ikke omfattet af den forlængede returfrist, som starter fra d. 23. november.

 

Hviledage mellem jul og nytår
SAYSKY kundeservice og lager holder lukket i nedenstående perioder. Vores online shop er selvfølgelig altid åben, men der vil ikke blive afsendt ordrer i samme perioder:

  • 24. december - 27. december
  • 31. december - 3. januar

 

Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål: support@saysky.dk

Vi ønske alle en glædelig jul.