saysky 3-legged mile

Slå verdensrekorden

Top4Running og SAYSKY inviterer dig til en sjov aften i Berlin d. 17. marts, hvor vil forsøge at slå den uofficielle ”3-legged mile” verdensrekord, som blev sat af Citius Mag i 2020: 

Den uofficielle "3-Legged Mile" verdensrekord:

5 minutter og 22 sekunder

Den officielle Guinness verdensrekord er 6:52 – men hvad betyder det overhovedet, når der er en hurtigere tid at slå. Hvis du tilfældigvis kender til en hurtigere tid derude, så giv os endelig besked, så opdaterer vi udfordringen og krediterer med det samme: support@saysky.dk

Konceptet

 1. Find en løbemakker
 2. Bind to af jeres ben sammen lige over anklerne (højst 20 cm afstand)
 3. Løb 4 omgange på banen (1 mile / 1600m)
 4. ... helst uden at falde eller komme til skade
 5. Kryds målstregen og fejr sejren i bedste til

Not-so-pro-tips:

 • Vælg en løbemakker, der matcher din højde og skridtlængde
 • Tag et par øvelsesrunder - tro os, når vi siger, at det er sværere, end det ser ud til at være
 • Hvis du mangler lidt inspiration, så tjek denne optagelse som er den uofficielle hurtigste tid
 • Nyd løbeturen sammen, og husk at de gode vibes tæller!

saysky 3-legged mile

Tilmelding

Det er GRATIS at deltage, og vi vil forsøge at gøre plads til så mange hold som muligt – bare tilmeld dig nedenfor. Der vil sandsynligvis være mulighed for flere forsøg, hvis du er on fire på dagen. Vi vil måske lave et showdown mellem de hurtigste hold, hvis de har mod på det. Tilmeldingen lukker d. 15. marts - eller før, hvis vi har nok hold tilmeldt. Så vent ikke for længe og få din makker overtalt allerede nu.

TILMELD HER

Eventdagen

 • Dato: 17. marts, 2022
 • Mødested: Top4Running, Albrechtstr. 132, 12163 Berlin
 • Indskrivning: Kl. 18.30 – 19.00

Vi mødes i Top4Running butikken, hvor du registrerer din ankomst og får udleveret dit startnummer og bånd. Derefter jogger vi sammen hen til banen kl. 19.00 for at sætte den uofficielle hurtigste rekord for en ”3-legged mile”.

Når vi (forhåbentlig) har slået rekorden - gentagne gange - vender vi tilbage til butikken for at fejre det med snacks, øl og præmieoverrækkelse.

Virtuelle Rekordforsøg

Vi opfordrer alle til at starte med træningen allerede nu, og se hvor tæt på verdensrekorden du og din makker kan komme. Du kan dokumentere dine forsøg via Instagram ved at uploade en video af din løbetur sammen med et Strava (eller lignende) screendump af din registrerede tid – og husk at tagge med #3leggedmile, så vi kan følge med.

Spørgsmål

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til os på: support@saysky.dk

saysky 3-legged mile

Ansvarsfraskrivelse

Ved at tilmelde dig til dette arrangement anerkender du, at det sker på eget ansvar, og at Top4Running og SAYSKY ikke kan holdes ansvarlige for eventuelle skader, der måtte opstå før, under eller efter løbet.