saysky

Timelønnet Lagermedarbejder hos SAYSKY

Bliv en del af en fantastisk rejse

SAYSKY er under udvikling fra et lokalt Østerbro mærke til et af verdens førende ’nyere’ løbetøjsmærker og vi er nået til et punkt hvor vi har brug for flere hjælpende hænder på vores lager.

Du skal være med til at give vores passionerede kunder en super oplevelse fra de har lagt deres ordre, til at de modtager den - uanset om det er vores fantastiske butikker eller slut-kunder fra webshoppen.

Du vil indgå i et ungt team med vindermentalitet, som ud over sport og løb, brænder for at levere en høj service. Selvom vi arbejder seriøst, så er omgangstonen let og vi forventer, at du bidrager til det gode humør – du bliver ligefrem høj af at vide, at i dag bliver der ekstra knald på jobbet.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Dagligt håndtere og pakke forsendelser til vores B2B og B2C kunder
  • Den service som medfølger omkring returneringer, ombytninger og reklamationer
  • Pakke og klargøre til messer og events
  • Løbende oprydning

Vi forventer ikke, at du nødvendigvis har specifik erhvervserfaring, så længe du kan bevise, at du kan løfte opgaven. Du kan sagtens være færdig med gymnasiet eller lignende og har brug for et enkelt eller to sabbat år. Vi forventer dog at du kan spejle dig i teksten og besidder nedenstående kvalifikationer:

  • Ekstremt ordentlig og punktlig person med flair for overblik og systemer
  • Stabil, optimistisk og med masser af gå på mod
  • Trives i et dynamisk og til tider hektisk miljø
  • Brænder for løb og sport

Arbejdstid

Der vil være dage hvor der er ekstra travlt og dage hvor man kan gå tideligt, men som regel kan vi forudsige hvilke dage som er de travle. Som udgangspunkt kan vi ikke tilbyde dig en fuld 37 timers uge, men hvis udviklingen går som vi tror den vil gøre, så vil det være tæt på fuldtid inden året er omme. 

Arbejdssted

SAYSKY Warehouse, Grusbakken 9, 2820 Gentofte

Løn

Efter kvalifikationer.

Er vi et match?

Vi håber at kunne byde dig velkommen den 15. juni, så kan du slet ikke vente med at blive vores nye kollega så send din ansøgning og dit CV til Lars C. Pedersen på job@saysky.dk allerede i dag – skriv i emnefeltet ”lagermedarbejder”.

Vi inviterer løbende til samtale og skulle du have spørgsmål er du velkommen til at benytte samme e-mail.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!