Staff Favourites - Simon’s udvalgte til løb træning og vilde projekter

Staff Favourites - Simon’s udvalgte til løb træning og vilde projekter

HILS PÅ SIMON 

Simon har været hos os i de sidste 3,5 år som vores Head of Visual Content Creation. Når du ser nogle af de seje skud, som vi deler på vores kanaler, kommer de således fra ham.

Vi har samlet hans foretrukne SAYSKY produkter, som du kan se her. 

Simon's favourites

SJOV MED SPORT

Han er kontorets squash- og fodboldspiller, der generelt synes, at sport/fysisk aktivitet skal være sjovt, han har spillet fodbold stort set uafbrudt i det meste af sit liv og bliver nok ved længe endnu.

LANGDISTANCELØB OG ‘VILDE’ PROJEKTER

Han løber naturligvis også.  Men udelukkende for glædens skyld, og ofte sammen med sine venner i Rabbit Running Crew

Han elsker at udfordre sig selv med nye løbeprojekter. I øjeblikket er han i gang med en "run streak", idet han har løbet hver eneste dag i 2023. Derudover har han også løbet 120 km stafetløb med sine venner og et soloprojekt hvor han har løbet "4 km hver time i timen i 24 timer". Simon er normalt ikke en af dem, der klager - men sidstnævnte gjorde ondt.

SIMONS FAVORITTER TIL LØB

består af et par Pace Pants kombineret med en Pace Long Sleeve, en Pace Jacket eller en Element 3L Waterproof Jacket til de køligere og vådere dage. På varmere dage er det hovedsageligt 2-i-1 shorts, han for det meste går efter.

Simon er meget glad for Pace kollektionen, og Pace Pants, Pace Longsleeve og Pace jakkerne er faste favoritter hele året. Han er også den type fyr, der løber i shorts det meste af året, hvormed 2 in 1 er en trofast følgesvend. På regnfulde eller blæsende dage vil han altid vælge Element 3L Waterproof Jacket.

Du kan se Simon's foretrukne produkter her.

Simon's favouritesSimon's favouritesSimon's favouritesSimon's favouritesSimon's favourites