Staff Favourites - Kims udvalgte til trail eventyr

Staff Favourites - Kims udvalgte til trail eventyr

30 ÅRS ERFARING FRA SPORTSBRANCHEN

Næste i vores staff favourites er Kim. Kim har været hos SAYSKY i lidt over halvandet år i rollen som Head of Sales, og kommer med næsten 30 års erfaring fra sportsbranchen.

Shop alle hans favoritter til trailløb her.

EVENTYRLYSTEN LØBER

De fleste kilometer, Kim løber, er commuting til og fra arbejde. Selv om han, hvis det var muligt, ville være i skoven hver dag for at udforske nye stier. Det er der, hans motivation er størst, da alle hans sanser er aktiveret, og ikke to løbeture er ens.

ALTID KLAR PÅ SJOVE IDÉER OG MULIGHEDER

På trods af at han har sat farten ned på antallet af internationale trail races efter en hofteoperation, løber Kim stadig 100-130 km om ugen eller hvad han lige føler for. Konkurrencer og races har aldrig været drivkraften til at komme ud og løbe:

"Jeg træner for at kunne sige 'ja' til enhver sjov idé og mulighed, der kommer uden at skulle bruge 6 måneder på at træne mig op.”

FLOW KOLLEKTIONEN ER EN ABSOLUT FAVORIT

Flow-kollektionen er blevet skabt på baggrund af Kims erfaringer med trail og langdistanceløb. Så det siger sig selv, at Kims favorit styles er Flow jakken, Flow shorts og Flow t-shirts - som han har testet på hundredvis af kilometer. En anden favorit er vores Mesh trøjer, som ifølge ham er det perfekte basislag.

Shop alle hans favoritter til trailløb her.