Staff Favourites - Emmas udvalg til hverdagstræning om vinteren

Staff Favourites - Emmas udvalg til hverdagstræning om vinteren

SOCIALT LØB OG MENTAL KLARHED

Emma Lastein er det seneste højdepunkt i vores skiftende serie af ‘Staff Favourites’. Hun er vores Finance Manager og har en baggrund som revisor og erfaring inden for modebranchen. 

Udover hendes travle hverdag fungerer løb som Emmas tilflugtssted til at opnå mental klarhed, hvilket hjælper hende med at holde fast i de sunde vaner og opnå nye mål. Hun bruger ofte sine løbeture som sociale begivenheder ved at deltage i sit løbefællesskab. Dette er helt klart hendes foretrukne måde at holde kontakten med vennerne på og kombinere hendes kærlighed til løb og socialt samvær. 

Køb nogle af Emmas hverdagsfavoritter her.

SAYSKY

ALSIDIGHED I HVERDAGSTRÆNINGEN

Efter en lang dag på kontoret prioriterer Emma at dyrke en eller anden form for motion, og hun løber ofte 5-6 gange om ugen. Men det er ikke altid, at det er løbeskoene, der bliver taget på. Ofte kaster hun sig over lidt styrketræning i fitnesscentret, og af og til nyder hun en beroligende yogatime. 

ATLETISK REJSE OG SKJULTE TALENTER

Emma har altid været indviet i en verden af løb på grund af hendes forældres engagement i sporten. Løb var dog ikke hendes primære fokus, da hun voksede op. Som tidligere kunstrulleskøjteløber har Emma vist sine talenter frem på landsholdet og deltaget i mange konkurrencer verden rundt. Hvem ved, måske ser vi en dag Emma rulle gennem kontorgangene på sine skøjter. 

FAVORITTER TIL HVERDAGSAKTIVITETER

I øjeblikket er nogle af hendes favoritter til at holde sig varm, under træning i den bidende kulde, blandt andet Merino Langærmet, Merino Sokker, Pace+ Tights, Blaze Half-zip Fleece og Blaze Handsker. 

Udforsk disse og resten af hendes favoritter her.

SayskySayskySayskySaysky