Sommertræning - Andreas udvalgte til multisport

Sommertræning - Andreas udvalgte til multisport

EN SPORTY NOMADE

Mød Andreas, vores e-handelskoordinator, som bedst kan beskrives som en sporty nomade. Han fandt tidligt glæden ved sport og bevægelse, da han spillede fodbold, håndbold og badminton i sine unge dage. Nu forsøger han at få det hele til at hænge sammen og overleve sine ugentlige løbeture, cykelture og WODs i CrossFit centret. 

NØDVENDIGT MED MENTALE PAUSER

Når arbejdet og de daglige rutiner involverer masser af skærmtid, er det vigtigt for Andreas at bevæge sig dagligt. Først og fremmest fordi det holder kroppen sund og rask, men han gør det ligeså meget for at få ro i sindet og få noget action i det virkelige liv. En social tur på cyklen, en løbetur eller en WOD i fitnesscentret er de bedste måder at forpligte sig til noget sammen på, samtidig med at telefoner og skærme er gemt væk. 

Uanset om han er ude og løbe eller løfter tunge vægte, så ved han altid hvad han skal have på. Se nogle af hans favoritter lige her.

LØBER TØR FOR TIMER

Det eneste problem er, at Andreas har svært ved at finde timer nok i døgnet til alle de aktiviteter, han gerne vil dyrke. At kombinere flere CrossFit-træninger hver uge med cykelture, løbeture og fodbold har gjort ham til en ret så alsidig atlet. Han klarer nemt alle sportsgrene, men han er bestemt ikke den bedste til nogen af dem.

NYT ANSIGT - VELKENDTE STYLES

Andreas begyndte sin karriere hos SAYSKY i sommeren 2023, men brandet har været en del af ham i årevis, lige siden han modtog sit første stykke tøj tilbage i 2015. Af og til møder han ind på kontoret iført sit old-school outfit af de forskellige collabs og styles, der er lavet gennem årene. 

Selvom vi ikke længere har alle de gamle styles, er Andreas stor fan af Combat T-shirten kombineret med et par Pace Shorts, når han er ude og løbe. Hvis det handler om styrketræning eller CrossFit, så er det altid Motion Kollektionen han kører med. 

Se hvilke favoritter han valgte lige her.