Forår/Sommer 2024: Contemporary Cartoons

Forår/Sommer 2024: Contemporary Cartoons

HØJ PÅ POSITIV ENERGI

Vi er glade for at kunne præsentere vores nyeste kollektion ‘ Contemporary Cartoons’ - et helt nyt og unikt håndtegnet kunstværk, hvis formål er at udtrykke kærlighed og gode vibes - lanceres d. 29. Februar kl. 10.00 

Kollektionen er tilgængelig her.

Saysky_CC

SLIP DIT INDRE BARN LØS

Denne sæson fokuserer vi på begrebet “Disruptive Consistency” - vi inspirerer til at tænke ud af boksen og omfavne vores indre barn og bekymringsfrie vibes med sjove og opmuntrende designs - hvor mange forskellige tændstiksmænd kan du spotte? 

Saysky_CC

OMFAVN KONSISTENS OG BYD FORANDRING VELKOMMEN

Vi kan alle være enige om, at det skal være sjovt at løbe, og selvom konsistens er vigtigt, er det lige så afgørende at tilføje en smule variation. Så hold fast i det, du tror på, men byd også forandring velkommen. Slap af, og vær ikke bange for at skille dig ud - Den kommende kollektion er et produkt af denne inspiration.

SÆSONENS FAVORITTER

Kollektionen er en hyldest til at omfavne vores indre barn og forblive autentiske over for vores kreativitet og passioner. Fra Pace-jakken og bukserne til Combat t-shirts og singletter - find et udvalg af legesyge designs. Farverne er dristige, lyse og opmuntrende, hvilket gør dem ideelle til foråret og sommerens træning.

Saysky_CC

Saysky_CC

Saysky_CC

Saysky_CC

Saysky_CC

Saysky_CC

Saysky_CC

Saysky_CC