Forår/Sommer 2023: Flow Kollektion

Forår/Sommer 2023: Flow Kollektion

FLOW KOLLEKTIONEN

'Flow' er vores serie til løberen, der ønsker de letteste materialer, en silkeblød fornemmelse, super ventilation og lynhurtig tørretid. Lanceres 13.april.2023 - kl.10.00

Dette er et nyt teknisk højdepunkt i SAYSKY-universet og alt, hvad du forventer af en high performance-serie - uanset om du er på jagt efter dit næste ultraløb eller din næste maraton PB. Modellerne har en race fit og lyse logo-drevne farvekombinationer, der passer godt ind i resten af kollektionen.

saysky flow

FLOW TOPS - 46 GRAMS SINGLET

Kollektionen indeholder t-shirts og singletter fremstillet i et silkeblødt materiale, der er ekstremt åndbart, let og med super hurtig tørretid.

Mændenes racerback singlet vejer kun 46 gram og kvindernes er endnu lettere!

saysky flow

FLOW SHORTS - SPÆKKET MED FEATURES

Du finder også de nye lette Flow Shorts med ekstra opbevaringsplads med to indvendige gel-lommer, en kængurulomme foran og en stor baglomme, hvor du nemt kan opbevare overflødige jakker eller trøjer. Disse shorts har hurtigtørrende egenskaber og en slank pasform for at mindske bevægelse under løb.

FLOW JACKET - TIL LETVÆGTS EVENTYR

Til sidst den allerede introducerede Flow Jakke, der er fremstillet af et high performance materiale, som er ultra let, åndbart og strækbart. Det tynde materiale gør den nem at folde, så den fylder mindst muligt på dine lange løbeture. På ærmerne finder du desuden reflekterende detaljer for sikkerheden, hvilket gør jakken perfekt til løb på alle tider af døgnet.

Saysky flowSayskySaysky flowSaysky flowsaysky flowsaysky flowsaysky flowsaysky flowsaysky flow