Forår/Sommer 2023: Copenhagen Origins

Forår/Sommer 2023: Copenhagen Origins

INSPIRATION FRA VORES HJEMMEBANE

Den daglig inspirationskilde og underlaget for utallige tilbagelagte kilometer. 'Copenhagen Origins' er vores hjemmebanefejring i form af et topografisk inspireret kort, der viser et snoet og flerlaget kontur af byens højdekurver.

Copenhagen Origins - lanceres den 16. februar kl. 10.00 - lige her.Copenhagen Origins - en hyldest til hvor vi er fra og hvor de fleste af vores daglige løbeture finder sted. Følg med på en tur rundt i byen, hvor Toni, Nicklas, og Simon fra SAYSKY kontoret har hevet kameraet og den nye kollektion med sig.

EN KOLLEKTION MED ALLE SÆSONENS ESSENTIALS

Denne forårskollektion indeholder alle de essentials, du har brug for til sæsonen, hvor du aldrig rigtig kan regne med vejret. Tights, jakker og lange ærmer til de kolde morgenløb og shorts og t-shirts til de varmere eftermiddage.

STOR PRODUKTNYHED  - FLOW JAKKEN

Vi er ligeledes stolte af at kunne præsentere det første produkt i vores nye high-performance range som hedder ‘Flow’, som er det nye tekniske højdepunkt i SAYSKY-universet. Flow Jakken er fremstillet af de letteste og mest åndbare materialer, samtidig med at den har et minimalistisk look og design - så du næsten ikke bemærker den, mens du løber. Dette er et produkt tiltænkt super entusiasten, som er på jagt efter de letteste materialer, højeste åndbarhed og uovertruffen komfort.

saysky copenhagen origins

saysky copenhagen originssaysky copenhagen originssaysky copenhagen originssaysky copenhagen originssaysky copenhagen originssaysky copenhagen originssaysky copenhagen originssaysky copenhagen origins