SAYSKY WORLDWIDE RUNNING TRIBE

SAYSKY Worldwide Running Tribe

Bundet sammen af en passion og kærlighed til løbesporten, vil vi sammen løbe igennem alle udfordringer - vi er ikke begrænset af pace, ambitioner, hvem vi er eller hvor vi er fra. Vi er en worldwide running tribe, en samling af hverdagshelte, som alle har de fuldtids forpligtelser livet fører med sig, men vi har stadig energien og drivet til at give den alt, hvad vi har og samtidig have det sjovt på vejen dertil.  

Vi er drevet af mennesker, og vi er alle i samme båd. Så husk at kigge op og spred de positive vibes til alle med-SAYSKY atleter du møder på din vej. 

Dette statement er essensen af vores brand, og nu er tiden kommet til at fejre vores SAYSKY worldwide running tribe!

Nyt år, nye fejringer 

Hos SAYSKY betyder vores fællesskab alt. Vi værdsætter alle de #saysky billeder, stories og videoer som I alle poster hver eneste dag fra alle verdens kroge – I er alle en del af vores SAYSKY worldwide running tribe, og vi ville ikke være noget uden jer!

Vi havde et ønske om at starte 2021 med et brag ved at fejre vores tribe, og derfor spurgte vi vores super fantastiske atleter, om de ville hjælpe os med at sprede noget løbeglæde fra hele verden og vise, at vi er meget mere end blot et high performance sportsbrand. Dette resulterede i den video – et fælles hej fra os alle.

Se videoen under eller hop over på vores IGTV kanal.