Hverdagsatleter - In motion med Sophie og Debbie

Hverdagsatleter - In motion med Sophie og Debbie

HVAD DET VIL SIGE AT VÆRE EN HVERDAGSATLET

For nylig mødte vi Sophie og Debbie til en snak om, hvad det betyder for dem at være en hverdagsatlet. Samtidig satte de også vores nye 'Motion'-kollektion på prøve som en del af deres daglige træning. Udforsk ‘Motion’ her. 

Saysky Debbie

AT LEVE ET KREATIVT LIV

For nogle år tilbage fandt Sophie @sophieohmsen_ (28 år) ud af, at et almindeligt 8 til 6 job ikke gjorde hende lykkelig. Det betød, at hun i 2020 fuldt ud omfavnede sin drøm om at leve et mere kreativt liv, og i dag driver hun et kunststudie, sælger sine egne malerier og plakater, mens hun også arbejder som freelance multimediedesigner og fysioterapeut. Sophie bruger yoga til bevægelse og motion.

Sophie Saysky

FÆLLES KÆRLIGHED TIL BEVÆGELSE OG SPORT

Debbie er afdelingsleder på en lokal skole. Hun har været gift i 28 år og har to voksne sønner, som hun deler sin kærlighed til bevægelse og sport med. Debbies træning består af forskellige sportsgrene, herunder spinning, gravel cykling, løb, styrketræning og CrossFit. Sport og bevægelse betyder meget for begge kvinder. For Debbie giver sport hende mulighed for at være fordybende og meditativ, men det giver hende også tid til at engagere sig og komme tættere på sin familie og sine venner. Som hun også påpeger, er det den bedste måde for hende at holde sin krop sund og rask hele livet igennem.

"... Jeg vil gerne holde min krop i form, så jeg forhåbentlig er rørig og i vigør, når jeg når pensionsalderen." - Debbie 

Debbie Saysky

OPRETHOLDE EN STÆRK OG SUND KROP

Gennem sit arbejde som fysioterapeut er Sophie blevet opmærksom på, hvor vigtig motion er for at bevare en stærk og sund krop. For hende er yoga den perfekte balance til at træne både hendes fysiske og mentale velbefindende. Gennem yoga og maleri finder hun ro, afstresser sit nervesystem og får en følelse af balance i sin krop.

“Yoga er for mig den perfekte balance til at træne både min fysik og mit mentale velvære - lige præcis den kombination gør, at jeg har lyst til at gøre det igen og igen” - Sophie 

Når hun bliver spurgt om, hvordan hun balancerer og prioriterer træning i en travl hverdag, forklarer Sophie, at træning er blevet en prioritet, hvilket manifesterer mantraet om ’kroppen er vores hjem’.

”Vores krop er vores hjem og det hjem er vigtig at passe på - ellers kan vi ikke være alt det andet, vi gerne vil være.” - Sophie

For Debbie er træning vigtigt, og da hun oftest træner sammen med sin familie, er det let for hende at prioritere begge dele. Det er også en sjov måde at tilbringe kvalitetstid sammen på.

Saysky Sophie

TRÆNINGS AMBITIONER OG FREMTIDIGE MÅL

Da begge kvinder bliver spurgt om deres træningsambitioner eller fremtidige mål, giver de to vidt forskellige svar, hvilket også understreger, hvor forskellige alle hverdagsatleter er. For Debbie omfatter hendes træningsambitioner at deltage i forskellige løb:

”… da det er utrolig stemningsfyldt og motiverende – og fordi man altid får presset sig selv en anelse mere i et løb.” - Debbie 

Hun synes dog også, at konkurrencedelen er sjov og en god motivation til at komme ud selv på de mørkeste og mest våde dage. Hendes mål og ambitioner indebærer bl.a. at flytte grænser og gøre ting, som hun måske er nervøs for, både i sit arbejdsliv og under træningen. Derfor har hun blandt andet meldt sig til sin allerførste CrossFit-konkurrence i 2023.

”… ganske enkelt fordi, jeg ikke tør” - Debbie 

I Sophies tilfælde er en rejse til Afrika i december uden returbillet hendes motivation i øjeblikket. Hendes plan er at male, surfe, svømme og dyrke yoga i det næste år.

”Det er mit mål at skabe et liv i balance, hvor jeg altid har mig selv med.” - Sophie 

‘MOTION’ ER FOR FOLK, DER KAN LIDE AT BEVÆGE SIG

Kollektionen 'Motion', som Sophie og Debbie bærer, er vores sportswear serie, der er designet til at klare alt, hvad du kaster efter det, uanset om det er i fitness center, på løbeturen eller på farten. Motion er for folk, der kan lide at bevæge sig – tilgængelig her. 

Debbie Saysky Sophie Saysky