saysky

Saysky Light Running Backpack

SAYSKY Light Running Backpack er en let, blød og åndbar løberygsæk. Den tilbyder nem adgang til frontlommerne, så du kan fokusere på at løbe, holde dit flow og nyde din tur. Den alsidige løberygsæk er det ideelle valg til de hurtige pendlerløb, længere distanceløb og trailløb. Backpacken er designet til den passionerede atlet med øje for detaljer, funktionalitet og tekniske egenskaber.

Nedenfor vil vi forklare de væsentligste detaljer, som du skal vide om rygsækken:

  • Størrelse - 8L
  • Rum
  • Justerbarhed
  • Stof

saysky

Størrelse – 8L

Rygsækken har en kapacitet på 8 liter, hvilket giver dig nok plads til ekstra tøj og det mest nødvendige løbeudstyr. Det er en ultralet løberygsæk (300 gram) og har et slank design, der giver en behagelig, komfortabel og sikker pasform.

saysky

Rum

Rygsækken har et rummeligt rum til at transportere ekstra tøj, nutrition og løbeudstyr. Den har avancerede integrerede lommer og er testet til at være "enhåndsbetjening" for at give nem adgang til de mest nødvendige ting. Der er plads til en væskeblære på ryggen og to 500 ml bløde flasker i frontlommerne, så du kan holde dig hydreret på de længere løbeture. Med dobbelt frontlommer designet i et gennemsigtigt mesh, kan du hurtigt og nemt snuppe dine gels eller handsker, mens du løber. Derudover finder du stropper til stave foran på tasken, samt en indvendig nøglerem.

saysky

saysky

saysky

Justerbarhed

Rygsækken er sammensat med både lodrette og vandrette stropper for at minimere bounce. Med to brystremme og to sidestropper kan rygsækken tilpasses til din størrelse, og sikre en komfortabel løbetur. Den har brede skulderstropper for at fordele vægten jævnt over ryggen og give en god balance, når du bevæger dig. Tip: Pak tunge ting øverst i tasken for at opnå den bedste komfort, stabilitet og løbeoplevelse.

saysky

saysky

Stof

Backpacken er lavet af 100% vandtæt polyester til at give høj beskyttelse og designet i et refleks print for at give stor synlighed, samt coolness. Vi anbefaler, at du pakker dine vigtigste ting ind i en pose for at sikre 100% vandbeskyttelse. Derudover er rygsækken udstyret med lynlåssikring, som holder lynlåsen på plads. 

saysky

Glem Ikke

Tjek vores Saysky Backpack kollektion, som også inkluderer en Running Commute Backpack med plads til laptop og en Bum Bag til mindre ture, vandreture og hverdagsture på farten.

saysky

saysky