SAYSKY

SAYSKY Efterår/Vinter 2021: Kollektion Preview

Vi glæder os til at gå i luften med SAYSKY efterår/vinter 2021 kollektionen, med første levering d. 29. juli. For at give dig en lille smagsprøve på, hvad du kan forvente i de kommende måneder, har vi udvalgt nogle highlights fra de forskellige drops og historier.

Den nye kollektion vil være at finde hér.

Vores nye Efterår/Vinter kollektion introducerer en række nye produktkategorier og funktioner, samt farver og fortolkninger af vores populære prints - universe, camouflage og terrazzo. Udover disse prints, vil du blive præsenteret for et nyt cumulus-print, som er inspireret af cumulus-skyformationerne - ofte forbundet med gode surfing-forhold. Vores nye produktkategorier indeholder en række unikke varer med innovative funktioner, heriblandt: en teknisk 3L vandtæt jakke, puffer jakke og vest, 2-in-1 compression shorts, blaze tracksters, en ny serie af løberygsække, samt merino sokker og undertøj.

I denne kollektion finder du også vores clean serie med fokus på rene, enkle linjer, minimalisme og funktionalitet uden at gå på kompromis med skønhed.
SAYSKYSAYSKYSAYSKYSAYSKYSAYSKYSAYSKY