Run & Bun Club: Saysky + Andersen & Maillard

Run & Bun Club: Saysky + Andersen & Maillard

RUN & BUN CLUB - I HJERTET AF KØBENHAVN

Tirsdag den 4. Juni

Sæt kryds i kalenderen til endnu en tirsdags morgentur sammen med os og vores venner hos Andersen & Maillard - denne gang samles vi ved deres nyeste bageri i Københavns indre by. Der er ikke noget som energien ved at løbe igennem vores flotte hovedstad en sommermorgen. Kickstart din dag sammen med os, og kom til en hyggelig 7km løbetur den 4. juni - kl. 07.00 CEST

 

200 pladser - gratis at deltage

Pladserne er begrænset til 200 løbere. Vi er officielt gået ind i sommermånederne, og hvilken bedre måde at nyde den københavnske sommer på, end en morgentur med en BMO efterfølgende. 

Tilmeld dig her, og lad os vide, hvilken pace gruppe du gerne vil løbe med. 

RUN & BUN CLUB - NYT MERCH

Tilgængeligt i dag på webshoppen

Du ved, at vi elsker alt ved #carblife, så vi har naturligvis bagt en hel ny omgang af Run & Bun Club merchandise til dig - denne gang med et nyt print og i materialet af vores Combat Kollektion, så du kan blive klar til det varme vejr. Begrænset antal tilgængeligt. Get that bread. For the loaf of running.


Køb din t-shirt lige her.

DEN BEDSTE BMO I BYEN - OG SÅ DEN GRATIS

Bagerscenen i København har udviklet sig så meget de seneste par år, og Andersen & Maillard forbliver en af de lokale favoritter - og tilbyder uden tvivl den bedste BMO* i byen. 

Enten elsker du den allerede, eller så længes du efter at prøve den - tilmeld dig RUN & BUN CLUB, og så får du én gratis efter løbet. 

*BMO: Bolle Med Ost

saysky

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVOR/HVORNÅR:

Denne gang starter vi ved A&M's nyeste bageri.

 

KBH K / Ny Østergade 15

Den 4. juni kl. 07.00 (Briefing kl. 06:55)

DISTANCE: 

7KM

TEMPO-GRUPPER:

1) 4.30
2) 5.00
3) 5.30

 

BACKDROP:

Det vil være muligt at få opbevaret sine personlige ejendele, men der vil ikke være mulighed for lån af toilet. Så kom gerne klar & parat. 

GRATIS TILMELDINGsayskyrunandbunrunandbunsayskysayskyrunandbun