Rookie Runners fra København - For kammeratskab og inklusivitet

Rookie Runners fra København - For kammeratskab og inklusivitet

Vi, som elsker ekstraordinære lokale bedrifter og kammeratskab, er for nylig blevet opmærksomme på en ny og spændende løbegruppe ved navn Rookie Runners. Deres smittende energi og uundgåelige tilstedeværelse ved vores arrangementer har efterladt et varigt indtryk på os.

Vi kunne naturligvis ikke modstå chancen for at tage med dem på en frisk løbetur, ivrige efter at komme ind under huden på Rookie Runners' kultur og finde ud af, hvad der gør dette løbe community til noget helt særligt.

saysky

DERES REJSE

Simones vision for Rookie Runners projektet mødte en uventet forhindring, da COVID-19-pandemien pludselig satte Danmark og resten af verden på pause i begyndelsen af 2020. På trods af den isolerede vej fremad udnyttede hun sin baggrund som cheerleader til at tænde en gnist af inspiration hos andre gennem online fællesskabet @rookie.runners på Instagram. Trods modgang har gruppens styrke sikret, at løbe åndens flamme blev ved med at brænde, selv under de ensomme ture under isolationen.

I dag ser historien helt anderledes ud. Et spirende løbe community med mere end 50 dedikerede løber og to ugentlige løbetræninger, der konstant tiltrækker nye, glade deltagere, har Rookie Runners slået sig fast som en fremtrædende del af den travle københavnske løbe scene. Hvis du møder dem på deres løbeture, vil du blive mødt af en stemning fyldt med livskraft og en elektrisk atmosfære, der er fuld af smittende energi og gode vibes. I disse omgivelser fyldes luften af en dyb følelse af kammeratskab og solidaritet, som opløfter og inspirerer alle, der tager del i denne særlige løbeoplevelse.

saysky

AT SKABE ET STØTTENDE LØBE COMMUNITY

Efter at have talt med forskellige medlemmer står det klart, at nye løbere ofte føler sig påvirket af samfundets forventninger og konstant føler behov for at fremstille sig selv som "perfekte", især når de træder ud af deres komfortzone. Men Rookies' ambition er at skabe et løbe community, der sætter ægthed i centrum. Visionen er et fristed, hvor man helhjertet kan engagere sig og høre til, uanset omstændighederne og de daglige prøvelser, man står over for, store som små. Rookie Runners-fællesskabet ønsker at inspirere nye løbere til at møde op, omfavne deres unikke selv og vide, at de bliver modtaget, som de virkelig er. Rookie Runners går ud over den blotte stræben efter hastighed eller at tilbagelægge store afstande; det handler om at gribe muligheden for at deltage, uanset om man er udmattet efter en lang dag på arbejdet, ramt af usikkerhed på sig selv eller fyldt med ustyrlig energi.

Mange af medlemmerne i dette spirende løbe community kan beretter om tidligere løbetrænings udfordringer, som blev afbrudt af forskellige forhindringer, eller om et langvarigt ønske om at komme i gang med at løbe, som blev tilsidesat af kravene fra hverdagen. For mange viste fraværet af et opbakkende løbe fællesskab, der favner alle uanset niveau, sig at være en betydelig barriere, især i de mørke vintermåneder og på regnvejrsdage. Disse løbere understreger den afgørende rolle, som Rookie Runners fællesskabet har haft for at skabe relationer og gøre det muligt for dem at danne nye venskaber og udvide deres sociale omgangskreds ud over, hvad de kunne forestille sig.

saysky

KERNEN AF ROOKIE RUNNERS

I løbet af det sidste år har vi haft mulighed for at møde flere af løberne i Rookie Runners til vores SAYSKY events, og de er altid i godt humør og har en easy-going attitude, selv når de bliver presset til det absolut yderste under vores races. Vi tog med på en løbetur for at opleve deres unikke vibe på egen krop og møde deres farvestrålende og evigt smilende løbe community. Vi mødte gruppen og deres grundlægger, Simone, som sørgede for, at musikken konstant spillede energiske beats, og at alle hilste på hinanden med knuckles og et smil.

saysky

LØB, RELATIONER OG FÆLLESSKAB

Deres løbeture starter normalt med en opvarmning på Den Sorte Plads på Nørrebro. Derefter begiver gruppen sig ud på en 4-6 km lang træningstur gennem de københavnske kvarterer, hvor der er flere stop undervejs for at sikre, at alle kan være med og kun presse sig selv til deres egne grænser. Mens motiverende musik runger gennem luften, løber Simone frem og tilbage mellem medlemmerne og sikrer, at ingen bliver efterladt. Hendes tilstedeværelse er ikke kun begrænset til at guide og holde styr på løberne, men også til at skabe en reel følelse af inklusion og sammenhold. Løbeholdet kan sagtens udvides til at rumme flere hold, men gruppen er opsat på at dyrke et miljø, hvor fællesskabet er i centrum. Det er vigtigt for gruppen at kende og huske alles navne og engagere sig i meningsfyldte samtaler. Dette omsorgsfulde og hyggelige community er det, der adskiller Rookie Runners og gør det til mere end bare et løb community. Det bliver et fristed, hvor autentiske relationer trives, personlige triumfer og udfordringer deles, og hvor et støttende netværk dyrkes.

Holdets engagement i at skabe et tæt fællesskab er tydeligt i de relationer og bånd, der dannes i gruppen. Resultatet er et løbe community, der ikke kun understøtter fysisk fitness, men også dyrker en følelse af kammeratskab, personlig vækst og varige venskaber.

saysky

DENNE SÆSONS MUST-HAVE PRODUKTER

Inspireret af Rookie Runners' favoritter har vi samlet produkter til dem, der gerne vil i gang med at løbe.

Du finder blandt andet korte tights med masser af plads, langærmede t-shirts til de kølige morgener og sene aftener, åndbare og lette t-shirts eller singletter til de varme sommerdage. Du må heller ikke glemme de små detaljer, der gør hele forskellen, som et par gode sokker, en solbeskyttende cap og en støttende sports-bh til kvinder. Klik på linket her for at komme løbende fra start.

sayskysayskysaysky