saysky

Løb som den tyske marathon champ - med Saysky atlet Alex Hirschäuser

Vores passionerede Saysky atlet, Alexander Hirschäuser slog sin personlige rekord og blev tysk maraton mester i 2021. Her præsenterer vi hans Saysky race kit.

Når du deltager i løb, er det vigtigt at vælge de rigtige dele og det nødvendige tilbehør, så kroppen kan yde sit højeste niveau, og du kun skal fokusere på at løbe dit bedste.

saysky

Combat Singlet

For at sikre maksimal performance valgte Alexander at bære vores Clean Combat Singlet:

SAYSKY Clean Combat Singlet er en regular unisex race singlet med vævede labels foran og bagpå. Singletten er svedtransportende og hurtigtørrende, hvilket sikrer høj åndbarhed, samt stoffets specielle konstruktion gør at den ikke klistrer til kroppen på løbeturen. Den er fremstillet i 100% genanvendeligt japansk polyester, som er et teknisk high performance letvægtsmateriale, der føles blødt mod huden og med god bevægelighed.

Shop Combat singletter her.

saysky

Pace Shorts

Alex kombinerede singletten med et par Pace Shorts:

SAYSKY Pace Shorts er et par klassiske løbeshorts - bare meget bedre! Dette er en af vores absolut bestsellers og af gode grunde. De er utrolig lette, åndbare og har en regular pasform, der er designet til høj ydeevne.

Shop Pace Shorts her.

saysky

Sweatband & Sleeves

For at fuldende sit look, tilføjede Alex et svedbånd og sleeves:

Ready, set, go - all in på dit outfit! SAYSKY Race pack indeholder Combat Sweatband og Combat Sleeves, som holder på frisuren, kropstemperaturen og fuldender dit outfit under løb, træning og racing.

Svedpandebåndet forhindrer sved og hår i ansigtet, når du pisker afsted på vejene eller giver den gas i fitness. Svedpandebåndet er lavet i blødt bomuldsfrotté og har et broderet SAYSKY logo.

Combat Sleeves er designet til både hverdagsløb eller racing. De holder på varmen og gør dit look lidt federe. De bliver båret af de bedste løbere rundt omkring i verden og af alle cool atleter i byen, der ønsker et fuldendt outfit.

Shop løbetilbehør her.

saysky