Pushing Limits x Saysky - Udholdenhed er en attitude

Pushing Limits x Saysky - Udholdenhed er en attitude

UDHOLDENHED ER EN ATTITUDE

Præsenteret af Pushing Limits og Saysky. Denne special edition collaboration t-shirt har et stort coverprint på ryggen, som alle kan læse. Den skal ses som en venlig reminder om, at udholdenhed er en attitude, og at man skal blive ved med at pushe, uanset hvad.

Det er et meget begrænset antal på kun 100 t-shirts, som udelukkende fås i Sayskys online shop - den 24. juni kl. 10.00 CEST - lige her.

ET SAMLINGSPUNKT FOR ENDURANCE SPORT OG FÆLLESSKAB

Pushing Limits er et tysk online samlingspunkt og træningsfællesskab for endurance entusiaster - skabt af den tidligere Saysky-medarbejder og nu mangeårige ven af huset, Nick Staggenborg.

De har etableret sig som en af de førende community-drivere i Tyskland med masser af fedt indhold, der spænder fra lærerige ting om endurance-træning til race rapporter, interviews, dokumentarer, skøre eventyr, eksperimenter og andre sjove ting - som du får via blog, podcast, Youtube og Instagram.

Dette samarbejde er skabt af et langvarigt venskab og et gensidigt ønske om at give tilbage til de communities, som er kernen i det, vi gør - både inden for sport og livet.

sayskysaysky