On Foot - by Naive Studio

On Foot - by Naive Studio

Er du virkelig fortabt, hvis du ikke har noget sted du skal være?

Bjergene afspejler vores ambitioner og begrænsninger. Selv om de er frygtindgydende, giver de os en stilhed og ro, som vi sjældent finder i vores hektiske hverdag.

On Foot er en film som highlighter de indre tanker og arbejde, samt de landskaber som ultraløber Will Dean møder på sine eventyr, der dækker store distancer, terræner og al slags vejr. Dyk ned i mindsettet og bevægelserne i en sport og passion, som kun kan opleves ‘til fods’.

Et projekt, der er smedet gennem venskab, med et mål om at præsentere sporten og dens omgivelser på en måde, der aldrig er set før.
Cinematografi/redigering: Naive Studio
Fotografi: Adam Mane
Løber: William Dean @dolladean

En fælles kærlighed til naturen

Da Naive Studio først henvendte sig til Saysky med deres 'On Foot'-filmprojekt, var det ikke svært at finde et fælles grundlag, da begge deler en kærlighed til trailløb og friluftslivet.

Målet var at skabe og fremvise en personlig fortælling og indre dialog om en løberes eventyr gennem Snowdonia-bjergkæden. At give mening til "hvorfor" og den personlighed, der skinner igennem sporten, samtidig med at vi fremhæver de eventyr, der kan opnås ‘til fods’.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har kreative idéer eller projekter.


Tag på dine egne frilufts eventyr.

Inspireret af filmen "On Foot" har vi samlet vores bedste udvalg af produkter til trail løb - lige fra jakker til t-shirts, base layers, underdele og accessories.

Gør dig klar til at blive mudret her.