SAYSKY STATEMENT

Fuck the Norm statement

SAYSKY ‘Fuck the Norm’ kollektionen hylder diversitet. Det er ment som en motivation til at være dig selv. Det er et positivt budskab om at følge dine drømme, selvom du måske tager den ukonventionelle sti. Det er et befriende budskab til vælge glæde over normalitet - hvad end det så er.

‘Fuck the Norm’ handler om at omfavne dit eget potentiale. Hvem du er, din seksualitet, køn, race, religion. Selv hvad du har på, og hvordan du løber. Det handler om at udvise omsorg for andre, og den verden vi lever i. Om at vælge dine egne græsgange, og invitere alle til at følge med dig på eventyret. Og om ikke at give en fuck for det umulige, og for hvad andre synes, du skal gøre og sige.

Det handler om at ruske op i uvidenhed i stedet for at kigge på i stilhed. Det handler om at acceptere og lære fra andre. Sige velkommen til nye ting, genoverveje ens komfortzoner og drive innovation gennem progressivitet. Det er en påmindelse om, at menneskelighed bedst kan portrætteres gennem alle verdens farver.

‘Fuck’ er et stærkt ord, men i denne forbindelse bliver det brugt til at understrege den emotionelle værdi af vores pointe. ‘Fuck the Norm’ er ikke et negativt billede på normer - det er et positivt billede på individualitet. ‘Fuck the Norm’ er IKKE et ‘fuck the world’ statement - det er en indkluderende besked om at unfuck verdenen og løbe sammen på tværs af vores forskelligheder.

SAYSKY STATEMENTSAYSKY STATEMENTSAYSKY STATEMENTSAYSKY STATEMENTSAYSKY STATEMENT