faxe kondi x saysky

Faxe Kondi x Saysky 5k - d. 3. juni, København

FOR ALLE MED KONDI I BLODET

Faxe Kondi og Saysky har teamet op om at lave Danmarks hyggeligste 5km’er – et løb med højt til loftet og plads til alle. Bogstavelig talt. Der er nemlig både musik, grillpølser og underholdnings-zone til børnene, alt imens deltagerne løber ind og ud af Tunnelfabrikken i den københavnske Nordhavn – som med sine 261m i længden og 30m til loftet, må siges at være et imponerende venue.

TILMELD DIG HER – DET KOSTER KUN 50KR 

faxe kondi x saysky

GRATIS KASKET, GYMBAG OG SODAVAND TIL ALLE SOM KRYDSER MÅLSTREGEN

Det koster kun 50kr at være med, og så får du samtidig en helt unik Faxe Kondi x Saysky kasket, gymbag og sodavand som præmie, når du krydser målstregen. Den helt unikke kasket og gymbag kan ikke købes nogle steder - dem kan man kun gøre sig fortjent til.

VIND ET FAXE KONDI X SAYSKY LØBESÆT

Udover at stable Danmarks hyggeligste 5km’er på benene, så kommer der også en super sej Faxe Kondi x Saysky løbekollektion, som lanceres helt eksklusivt via saysky.dk, d. 31. maj, kl. 10.00.

Vi kan ikke afsløre så meget endnu, men du kan allerede tilmelde dig konkurrencen om at vinde et lækkert løbesæt (værdi: 948kr) fra den kommende kollektion – og samtidig bliver du blandt de første til at få adgang, når det hele går live.

Der bliver trukket én tilfældig vinder hver måned frem mod launch d. 31. maj. Man skal være minimum 14 år for at deltage. Vinderne bliver kontaktet direkte.

faxe kondi x saysky

ALT DET PRAKTISKE

Nedenstående finder du information om alt det praktiske. Skulle du have yderligere spørgsmål, så er du meget velkommen til at henvende dig her: support@saysky.dk

 • Dato: 3. juni
 • 5km ruten: Der skal løbes både inde og ude, se hele ruten her.
 • Pris: 50kr per person + gebyr (inkluderer gratis kasket, gymbag og sodavand)
 • Check-in/udlevering af startnummer/bagageopbevaring: Odds and Ends (ved Tunnelfabrikken), Oceanvej 1, 2150 København – fra kl. 10.00 af (senest 15 min før heat start)
 • Præmier: Faxe Kondi og Saysky merch til første mand og kvinde over målstregen i hvert heat
 • Deadline for tilmelding: 1. juni eller indtil udsolgt – der er plads til 1550 deltagere
 • Starttidspunkter: Heat 1 (11.00), Heat 2 (11.45), Heat 3 (12.30)
 • Transport: vi anbefaler, at du hopper på cyklen, men der kan også parkeres på flere af de omkringliggende parkeringspladser
 • Toiletter: der vil være toiletter ved eventområdet
 • Forplejning: der kan købes mad og drikkevarer hos Odds and Ends, men vi anbefaler også, at du medbringer en drikkedunk med vand
 • Rute/underlag: ruten vil være overvejende plan med et par skarpe sving hist og her. Underlaget er også varieret og der kan være lidt småsten og grus som man skal være obs på.

VI GLÆDER OS TIL STORE SMIL OG HØJT HUMØR, NÅR VI SES TIL FAXE KONDI X SAYSKY 5K

faxe kondi x saysky 5k

faxe kondi x saysky 5kfaxe kondi x saysky 5kfaxe kondi x saysky 5kfaxe kondi x saysky 5k