EFTERÅR/VINTER 2022: MARTIAN DREAMS

EFTERÅR/VINTER 2022: MARTIAN DREAMS

Martian Dreams - lanceres den 3. november, kl. 10.00 - lige her.

Menneskeheden drømmer om at komme til Mars. Det kaldes det næste store skridt indenfor rumforskning - og kapløbet er i gang. Hvem elsker ikke et godt kapløb? Det gør vi i hvert fald. Alt sammen i god sportsånd, naturligvis. Det er når vi drømme, at vi virkelig føler os inspireret - og den røde planet er et fantastisk symbol på både drømme og ambitioner. Noget, vi søger i sport og i livet.

Martian Dreams Saysky

Derfor, dette nye og cool planet design, inspireret af den ikoniske røde overflade. Sigt efter månen og land blandt stjernerne. Vi kan godt nøjes med Mars. Det er helt i orden.

Dette er også begyndelsen på vores vintersæson og der kommer forsyninger af nye og gamle merino favoritter, varme fleecejakker og en helt ny Polartec Blaze jakke - til de virkelig kolde dage på farten.

Introducerer: Polartec Blaze Jacket er en hybrid vinterjakke, der holder dig løbende selv under de koldeste forhold. Den er designet til at holde dig varm, samtidig med at den er yderst åndbar - så du kan fortsætte med høj intensitetstræning igennem vinteren. 

polartec saysky

Martian Dreams Saysky

martian dreams saysky Martian dreams saysky martian dreams saysky martian dreams saysky martian dreams saysky martian dreams saysky Martian dreams saysky martian dreams saysky martian dreams saysky martian dreams saysky