EFTERÅR/VINTER 2022: KARHU X SAYSKY

EFTERÅR/VINTER 2022: KARHU X SAYSKY

Karhu x Saysky er et nordisk samarbejde og en fejring af fortiden, nutiden og fremtiden. Adskilt med næsten et århundrede. En legende i branchen og den nye dreng i klassen. Fra Karhu's oprindelse i 1916 til lanceringen af Saysky i 2013 - nu slår vi os sammen for at vise, at løb handler om fællesskab og om at bevæge sig fremad sammen.

Hold øje med bjørnen og den magiske stjerne. Samlet som en nordisk ledestjerne. Guider dig hjem. Køb hele kollektionen her fra den 22. september. 

BERLIN MARATHON & CINCINNATI LAUNCH EVENTS

Vi er på Berlin Marathon Expo med det komplette samarbejde og vores nyeste race kollektion. Hvis du er i byen i forbindelse med løbet, så kom endelig forbi og hils på os. Expoen er åben fra den 22. september til den 24. september.

På lanceringsdagen afholder vi også KARHU x SAYSKY Nordic Relays sammen med Fleet Feet på Fifty West i Cincinnati kl. 18.00PM EST. RSVP her

KARHU X SAYSKY

KARHU X SAYSKY

UDFORSK KOLLEKTIONEN

Vi har bogstavelig talt “got you covered” fra top til tå i vores limited edition-capsule - med alt fra sokker til shorts, tights, bukser, t-shirts, langærmede trøjer, jakker, kasketter og sko, både til mænd og kvinder.

Den komplette kollektion er en fremvisning af hvide, blå og lysebrune farver, sammen med en all-over splinter camo i de samme farver - alle med det specielle bjørne og magiske stjerne collab-logo. Køb hele kollektionen her fra den 22. september.

KARHU X SAYSKY

KARHU X SAYSKY Fusion 3.5 løbesko

Fusion 3.5 er en meget responsiv, polstret løbesko til løbere med neutrale fodstilling. Uanset om du løber let eller presser tempoet, gør den fremadrettede bevægelse og den bløde dæmpning, dit løb behageligt og legende. De 6 mm hældrop, forkortede Fulcrum og propulsion unit resulterer i en hurtig og adræt følelse under fødderne. 

Med hvert skridt vil Fulcrum og propulsion unit accelerere afviklingen fra hæl til tå, selv på dine lette løbeture.

Den nydesignede overdel i mesh er blødere i tåområdet, og det sofistikerede ventilations mønster giver en forbedret åndbarhed. Fusion 3.5 er en alt-i-én-sko til neutrale løbere, der ønsker at variere deres løbetræning. Køb hele kollektionen her fra den 22. september. 

KARHU X SAYSKY KARHU X SAYSKY KARHU X SAYSKY KARHU X SAYSKY KARHU X SAYSKY KARHU X SAYSKY KARHU X SAYSKY KARHU X SAYSKY